perjantai 3. lokakuuta 2014

Uusia hevosia ja poni

Joo aamupäivästä oli kamala olla kun en tiennyt tuleeko nyt tuplaviikonloppua vai tuikitavallinen viikonloppu. Lopulta päätin ostaa kahelkympil 909SC, päästyäni peliin ja ostamassa hevosta huomasin, että mun SC on tuplaantunut, vaikka ei oltu viel mitään uutisissa ilmoitettu! Olin niin innoissani, että varmaan alakerrankin naapuri kuuli. :D
Meni ainakin se 5 min, että pystyisin taas jatkamaan pelaamista ja ostin Stormhunterin Goldspurin farmilta, seuraavaksi meninkin sitten ostaa goldista Pohjoisruotsin hevosen, nimeltään Moonchaser vaikka ajattelin etten koskaan osta tinkeriä tai ruotsin ratsua.... Joo hyvä minä. XD

Koulutin vähän aikaa hevosiani kunnes serkkuni kirjautui sisään. Juttelimme vähän aikaa siitä kuinka kumpikaan ei ole oikein jostain syystä jaksanut pelata onlinee ja toisesta serkustani, hänen siskostaan saatuaan viimein ostetuksi ponin. Pian hän kirjautui ulos ja jatkoin pelailua.

Päivällä äiti tuli hakemaan minua kämpiltäni ja joskus klo 18.30 tulin takas ja koulutin lisää. Poni champpi oli alkamassa ja ajattelin meneväni ihan huvin vuoksi kisaamaan.
Kisassa sydän hakkasi hullun kovaa kun huomasin pysyväni kärkikolmikossa ja lopulta ensimmäinen, KUNNES tyhmä PUSKUTRAKTORI tuli ja pilasi mun voitto mahdollisuuteni!!!!
Arvata saattaa kirosinko sen traktorin. X)

Tehtyäni kaikki radat ja tallihommat menin diskoon kuuntelemaan uutta musiikkia ja huomasin kuinka paljon oli porukkaa tansimassa mitä yleensä.
Tanssiessa rupesin ajattelemaan kuinka kivaa olisi saada uus poni :D ( Taas sitä mennään.)
Lopulta päätin sitten lähettää uskolliseni ekan hevoseni Promisen hevossaarelle viettämään aikaa muitten hevosteni kanssa. Hän on ansainnut eläkepäivänsä, vaikka onkin vielä nuori orini :3

Ostin sen verran SC että saisin ponin joka on hevosmarketilla ja nimesin sen Lemondreameriksi.
Koska olin jo tehnut kaikki radat päätin mennä Lemonin kanssa piknikille ja sirkukseen.

Hyvä muistaa näin postauksen loppuvaiheissa, että pitäisi tehdä esittely hevosistani ja yksittäin esittelyt hepoistani, jotka menivät hevossaarelle... (En jaksa! Mutta pakko.)

Porukkaa enemmän kuin kirkossa

Kolme ihanaa uutta ratsuani :3

Wow Lisa osaa katsoa muualle kuin kameraan  :D

Piknikillä Lemonin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti