perjantai 10. lokakuuta 2014

Hiljainen viikko

Kerroin Ilmoitus postauksessani tekeväni Starkku peleistä eräänlaisen gameplayn, mutta enpä ollutkaan viikkon aikana edes koneella 1h.
Syy on selvä mulla oli parempaa tekemistä ja tein itselleni kaulahuivin. Aloitin tekemisen maanantaina ja lopetin nyt torsaina. Kävin koneella vain katsomassa hevosiani ja YouTubest kuuntelemassa musiikkia.

Kävin katsomassa keskiviikkona uutisiä ja pelissä minkälaista siel nyt on.

Ei ole tapahtunut mitään muuta uutta, kuin että vähän sinne tänne on tullut lisää penkkejä joissa voi istua ja nyt ilmeisesti voi piknikkiä pitää pöydän ääressä, Jarlaan on tullut lisää hiustyylejä ja Jamesilla oli lyhyekkö tehtävä. SSO-tiimi kertoi hieman sneak peakia, lähi aikoina on tulossa kauan odotettu hevosrotu, joka on varmasti Vuonohevonen.

Ja joikaiselle klubille tulee oma huone, johon vain klubilaiset pääsevät.

Uutisissa kerrottiin myös, että syksyllä aukee uusi alue. Miten minulla on semmoinen olo, että se on se isompi HC alue!! En malta odottaa :D

Ne päivityksistä nyt kerron vähän lyhyesti mitä uutta olen ajatellut lisätä blogiini.
Ajattelin lisätä uuden sivun jossa kerrotaan vähän yksityiskohtaisemmin Lisan elämästä ennen kuin hän muutti Jorvikiin. Mutta se on ongelma, keksinkö mitään...
Ja luovuin siitä bannerista minkä meinasin tehdä. Se on oikeasti niin vaikeaa tehdä varsinkin kun ei ole paljon käyttänyt gimpiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti