torstai 2. lokakuuta 2014

KAKKUA!!

Tämän viikon päivitys kesti normaalia pidempään mitä koskaan aikaisemmin. Joskus puol kuudelta pääsi servuun. Luettuani uutisia olin intoa täynnä kun noin paljon tulee kerralla ja muuten tykkään näistä tapahtumista, en jaksa odotaa hallowiinia ja joulua!

Mutta olin vähän pettynyt nyt ei saanut ostaa synttärivaatteitavaan ne saa tekemällä päivittäin tehtäviä. Eri puolille peliä on ilmestynyt muija "Birthday race"- teksti pään yläpuolelle. Kerran päivässä voi joltakin muijalta tekemässä rataa ja siitä saa XP hevoselle. En tiedä saako joka päivä saman määrän mitä tänään 1500!! Aika paljon. Mutta kun mulla on kaikki hevoset jo tasolla 15... Mitä teen!! Pitääkö nyt mun ostaa hevonen vai pitääkö odottaa jos vaikka perjantaina on tuplat, vaikka just vähän aika sitten oli!

Firgoon ilmestyi jättiläis kakku josta sitten syödään yksitellen kakkupala ja sitten voi taas ostaa uuden syödäkseen. Ja Everwind taivaalle muitten kuumailmapallojen seuraksi ilmestyi leijailemaan kans jotain kuumailmapalloja, synttäri aiheisii tietysti.

Ai niin ja vielä oli päivitys JA - bändiin liittyvää. Pintas piti levittää julisteita niin sai heidän kuvalla varustetun paidan. En itse pidä tästä bändistä, mutta paita on ihan kiva. Mutta miks JA, kuulostaa tyhmältä suomeksi.

Ja sitten lisäksi tähän postaukseen omat säädöt pelissä. Illalla kävin tekee uudet tehtävät ja kirjauduin ulos, mutta tulin takas puol kolmen maissa. :D
En muistaut, että yöllä tuolla on kaunista. :3
Kävin vähänä kuvailemassa paikkoja, ampumassa ilotulitteita ja söin kakkua. Moorissa rannalla on jotain ihmeelisiä jälkiä, liittyyköhan ne ens viikon päivitykseen?

Kaunis tähtitaivas :3

Moorin rannalla


Hui! Olen tulitteiden keskellä!

Hattu yks synttärikama ja JA - paita

Tkkareita kakussa?!Marraskuuhun asti kuullaan tätä diskossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti