keskiviikko 22. lokakuuta 2014

The Valley of the Hidden Dinosaur

Tänään taas keskiviikon päivitys venähti taas illemmalle.
Nyt on tullut taas kaksi uutta Pohjoisruotsin hevosta ja vasta muutaman viikon päästä tulee kaksi uutta hevosrotua, toinen on varmaan se vuonohevonen, mutta en yhtään osa sanoa mikä on toinen uusi rotu.

Jarlaan on tullut uusia vaatteita, hanskoja, kypäriä ja viereisessä kaupassa on uusia housuja ja takkeja.
Näitä vaatteita alkaa tulla jo korvista, kun tuntuu joka viikko olevan sellainen, että tulee uusia vaatteita.

Mutta nyt itse varsinaiseen uutiseen.
Uusi paikka nimeltänsä The Valley of the Hidden Dinosaur, joka aukenee tänä talvena. Dinosaur on kaukana kaikesta Valedalen pohjoispuolella ja peittynyt ikuisella lumella ja paikka on suurimmaksi osaksi joutomaata, jäistä ja sumuista. Tämä suuniteltiin avata vähän aikaisemmin, mutta vielä on kehittämistä.

Dinosaurille on tulossa paljon tehtäviä, joita varmasti kaikki haluavat päästä tekemään. Mm. käyttöön tulee ominaisuus, että pääsee etsimään fossiileja ja aarkealogisia aarteita! Ihanaa!!! Tällästä olen odottanutkin!

Ratsastus siellä ei tule olemaan helppoa, hevoset kärsivät kylmästä eivätkä pysty suoriutumaan 100%, mitä normaalisti. Ja Pohjois Ruotsinhevoset vain pystyvät suoritumaan noin kovassa kylmässä.

Tarinan osalta tämä paikka on tärkeä! Uusia henkilöitä tavataan ja tietenkin tutkia ympäristöä. Saamme kuulla lisäksi Dinon mielenkiintoisesta menneisyydestä. Alue on kauan unohdettu, mutta Jorvikin historian harrastajat tietävät Valedalen yläpuolella sijaitsevasta karusta ja unohdetusta maasta. Kuten kirjoitin aikaisemmin Dinossa on ikuinen talvi ja sumu. Alue koostuu muinaisesta kraatterista tai jostain jättiläisestä? (En ymmärtänyt oikein hyvin.) Ja sen takia Dino on tuomittu ikuiseen talveen, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Runsasluminen ja tiheä sumu tekee näkyvyydestä lähes olemattoman ja hyvä juttu piilottaa alueelle salaisuuksia.Jopa rohkein tutkimusmatkailija kohtaa riskejä ja haasteita Dinossa.
Eli minulle sopiva paikka. :D

Kerrotaan, ettö kraateri oli ennen täynä vettä joka muodosti suuren jäisen järven. Vedenkorkeus laski ja niin valtava jääluola muodostui jään alle. Kunnes legendaarinen lumimyrsy vuonna 1912, jää romahti aiheuttaen tutkimusmatkailijat ja tutkijat alueelta perääntymään. Kraateri alkoi eristäytyä ja lopulta unohdettiin, jälleen kerran paikka peittyi lumeen ja on pysynyt koskemattomana lähes 100 vuotta.
Tähän asti...

Ne jotka ovat päässeet pelissä pitkälle muistavat tutkimusmatkailijan kuumailmapallonssa kanssa. Kun on irroittanut säkit hänen pallostaan pääsee tutustumaan uuteen paikkaan. (Oli muuten kamalan lyhyt tehtävä :D )
Uuteen paikkaan pääsee vain 15 tasolliset ja kun aika koittaa Elizabeth Valedalessa esittelee The Valley of the Hidden Dinosaurin.

Suuruudeltaan alue on tosi iso, jopa isompi mitä Harvestin pohjoisosa! Sääli ettei karttaa ole vielä päivitetty näkemään kuinka iso se oikein on. :(
Päivästä ei ole vielä tietoa milloin tämä mahtava ja kaunis paikka aukeaa.

An exclusive sneak-peek at our brand new area: the Valley of the Hidden Dinosaur!
Pieni kurkistus uuteen paikkaan.
Ja näin loppukevennykseksi: Uutisissa kerrottiin Halloweenin tulevan Jorvikkiin ensi viikolla ja tiedossa on yllätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti