perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uusi pelätin ja uusi tyyli

Tereve!
Tämän viikon päivitys vasta tulikin eilen eli torstaina pienten viivitysten takia. Mutta eihän se haittaa kunhan uusia tehuja tulee. >:D
Goldissa Jasper oli saanut tarpeekseen nykyisestä variksenpelättimestä, joka karkasi joka viikko omille teilleen ja kaiken maailman tuholaiset käyvät nokkimassa ja pureskelemassa Jasperin kurpitsoja. Joten tuli autettua Pi:tä uuden pelottimen rakentamisessä ja taikomisessa. Tarvittavat tarvikkeet pelätintä varten sai Jasperilta, kalastuskylästä ja tallilta.

Ostarilla muotiviikko pysyy vielä seuraan päivitykseen saakka, joten vielä kerkeät mennä katsomaan Raptorin esitystä kun mallit kävelevät lavalla. Uusia vaatteitakin tuli ei paljon, mutta ihan muutama kivan näköistä vaatetta oli. Uudet housut olisi ollut kiva nyt saada mutta ei oikein mikään uppoa minuun tällä hetkellä mitä on tarjolla ostarilla.

Kynsien päivitys ei ole vielä valmis, vasta kun meikkihomma on valmis. Näin lyhyesti sanottuna.
Hevosmarketti saapui taas Steven tallin taakse samojen vanhojen tehujen kanssa.

Tuli eilen ajateltua ja ilmaisinkin klubissa ajatuksiani:
"Hei onks tää normaalia kun normaalisti haluis tehä tehuja ja nyt kun ois niin en vilkaisekkaan goldin suuntaan." Ja syynä oli uuden hevosen kouluttamisen. Kyllä luit oikein uusi hevonen. (Silver sai siirtyä syrjään ja mennä saarelle.) Tällä kertaa rotu on Appaloosa ja nimi on Westknight ja ori. Teen hänestä huomenna esittelyn joten olkaa valppaana.

Ostin myös uudet hiukset sunnuntaina uuden hevosen lisäksi. Pääsin yllättämään seuraavana päivänä Veran ja Lisan oikein kunnolla ja olivat ihmeissään ja yllättyneitä kuinka en ollut kertonut uusista hiuksista ja tämähän oli tarkoitus. >:D
Uusien hiusten takia en vaihda banneria, oikealla olevaa huom! kuvaa ja profiilikuvaa... Liikaa vaivaa. :D Ja ajan kanssa ne vaihtuu.

Ja miten nyt meni inssin uusinta?
...
Hyvin! Pääsin läpi! Open kanssa juttelimme siitä kuinka hän voisi tulla katsomaan suoritustani takapenkiltä ja jutella kanssani etten jännittäisi turhaan. Huokaisin kunnolla helpotuksesta kuinka sain kuulla kokeen pitäjän sanoneen suoritukseni olevan hyväksytty ja sain todistuksen kuljettajantutkinnon hyväksymisestä jonka avulla voin ajaa siihen saakka kunnes saan kortin muutaman viikon päästä postista. Nyt vain miettimään oman auton hankintaa!
Uusia vaatteita.. ja miksei muita värisiä housuja ole? Mikä muu tahansa väri kuin pinkki!

Mustia kärpässieniä vaarallisia jopa koskea

Tämä tehu ois hyvä tehä halloweenin aikana :D


Lähteeköhän toi vanha lipettiin ja pitää hakea takaisin..?

Jasperin lahja

Ööö... mikäs tämä on?

Kouristuksia? :'D

Ei paljon eroa uudella ja vanhalla meikilläEi kommentteja:

Lähetä kommentti