sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ilmaista sc ja pikkukertomisia

Heips!
Tästä tulee hieman tönkkö postaus, mutta eiköhän se tästä.
En ole muuta tällä viikolla tehnytkään kuin kouluttanut hevosiani. Norti tuli sunnuntaina tai maanantaina tasolle 15 ja Blaze ja Oni tulivat sitten tänään tasolle 15. Taas mennään jonkin aikaa ettei tarvitse hevosia kouluttaa.
Saatuani koulutukset päätökseeni halusin ihan huvin vuoksi tehdä loputkin radat pois alta. Ja minullahan varsinainen putki oli päällä, päivän aikana sain 21 kpl uutta enkkaa tietyissä radoissa.

Pääsin viimeinkin perjantaina Jarlassonin perheessä Likediin, mutta petyin aika pahasti kun ei ollutkaan uusia tehtäviä Jack Goldspurilla joita kukaan ei ole vielä pääsyt tekemään. Arg!
Ja tämä viikonlopun aikana kaikki pelaajat saavat ilmaiseksi 200sc koodilla FASHIONWEEK200. Tulevaa päivityksen kunniaksi. Jos et ole vielä käyttänyt koodia niin vielä kerkeät tämän päivän aikana!

Eilen varmaankin kaikille pelaajille tuli yllätyksenä kuinka peli olikin puolan kielellä. :D Kirjautuessa toisen kerran sisälle teksti muuttui taas enkuksi.

Hommasin toiselle hahmolleni Amelielle 10 päivän sr ja samalla kaikille muillekin hahmoilleni 200sc. Jotain tekemistä taas vähäksi aikaa muilla kuin oikealla hahmollani.

Ja miten teoriakokeen kanssa meni? Erittäin hyvin, pääsin läpi! ^^
Satuin 3 kertaa turhien jännityksien takia painamaan väärää nappia, vaikka tiesinkin sillä sekunnilla oikean vastauksen. Mutta pääsinpähän läpi.
Keskiviikkona onkin sitten inssi ja siihen mennessä pitää koota itsenä ja olla hermoilematta turhia niin kaikki menee hyvin.

Ei oo kylmä

Suurentakaa kuva :P

Missä tarkastuspisteen tolpat?


Miten mä tänne päädyin


"Personal Best" miks niin pienellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti