keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Painajaiseni kävi toteen...

Heips!
Joo pahin pelkoni kävi toteen ja uusi ponirotu ilmestyi peliin. Joku Chincoteague... Tällä rodulla on menneisyytensä, jotka en nyt jaksaisi millään selvittämään. :P
3 uutta ponia löytyy Valesta hintaan: 750sc ja 350sc mutta kolmannen hintaa ei päässyt katsomaan kun siihen ei tullut $ merkkiä.

Uusia hevosen varusteita on tullut ostarille ja muutama vain en erityisemmin kiinnostunut niistä. Vielä.
Uusia julisteita on tullut ostarille ja jotenkin tuntuu, että seuraava päivitys koskee uutta kauppaa joka voisi avautua liukuportaiden vastapäätä ylhäällä.

Hevosmarketti on avannut taas ovensa ja samoja vanhoja tehtäviä taas, mutta yllätyksenä tuli 2 tehtävää jotka liittyi myös markettiin. Piti pystyttää varoituksia tippumisesta Pintan reunoilta. Mutta jälkeenpäin mietittyä en oikeasti edes lukenut tehuja ja en muista milloin viimeksi Pintan marketissa olisi ollut tehuja viimeksi kuin teki  ensimäistä kertaa Pintassa marketin tehtäviä jolloin sai lahjan.

Varsinainen päivitys oli pelaajien valitamisista bugien korjaamiset. (?) Mm. laukkarata, kun jos sai sen tehtyä muttei suoritettua loppuun ja tulee fatal/netti virhe niin sitä rataa ei pysty tekemään uudestaan. Tämäkin ongelma on hoidettu viimeinkin loppuun ei kä tarvi pelätä enää katkeaako netti vai tuleeko fatal kun yrittää viimeistellä radan.

Ja tämän viikon ajan pystyy vain lähettämään lisää ongelmista pelissä tähän sähköpostiin: launcher@starstable.com.
Mutta se pitää huomioida ettei kyseisestä sähkäristä vastata vaan he lukevat viestin ja yrittävät korjata ongelman.

Se olisi sitten autokoulun teoriakokeen aika perjantaina!
Tänään varasin ja nyt luen siihen ainakin tämän koko illan ja huomisen, ihan kertaamisen vuoksi.
Toivottakaa onnea! (^.^)/

Keskimmäistä ei voinut katsoa ja oikealla on halvin


Seuraava kauppa joka aukeaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti