torstai 4. joulukuuta 2014

Joulu melkein ovella

SSO teki historiaa ja päivitys kesti suunilleen aamu kymmenestä seuraavaan päivään n.klo 16:20.
Tein uusimmat tehtävät Dinossa mitä on tullut päivityksen mukana. Mutta varsinainen päivitys koski joulua ja nyt pääsee taas pukin lahjasäkistä hakemaan itselleen lahjoja eli ihan samalla tavalla mitä viime vuonna. Silverissä autoin jouluvalmisteluissa hain alkajaisiksi kuusen jota aletaan kohta koristella eli sielläkin samoja tehtäviä mitä viime vuonna.
Nyt peräti saa 60 erillaista lahjaa joista olen saanut suunilleen 8 toiveesta 4 erillaista lahjaa... Miksei voi olla mahdollista saada yhden vain kerran!

Jorvikin sääennustajat eivät vielä tarkkaan tiedä milloin lumi tulee Jorvikiin.
Kohta voi alkaa tehdä arkeologisia kaivauksia Dinossa, tehtyään perusharjoitukset voi alkaa itse kaivaa milloin huvittaa koko Dinolassa.

Salamointiin liittyvä tehtävä

Koristeet muttei lunta

Löytyhän sitä lunta :D ja noi lahjat on varmaan minulle? ;)


Istun kirjaimellisesti puussa

Ei se noin iso äsken Moonin selässä ollut

Lahjani tänään: paita, monokeli, lasit ja tumput

Siis pelkästään Dinossa näin paljon XP tullut!


Vähän vanhempia kuvia....Korjataan kuumailmapalloa

Mitä toi jääkaappi tekee?!

Viimeinkin!
Viikonloppuna ei tule postausta, koska minun pitää harjoitella Taitaja kisojen esikarsintaa varten jotka on keskiviikkona Espoossa! Sain vasta tietoon maanantaina kisojen olevan ens viikolla ja nyt haluan panostaa täysillä niihin.
Kuulin toisilta opiskelijoilta jotka olivat viime vuonna kisoissa, että karsinnat ovat todella vaikeat mm. jos vastaa väärin niin menettää pisteitä...

Onneksi saan luvallisia poissaoloja kun luen kisoihin. Ajattelin lukea koko torstain ja perjantain menemättä kouluun ja maanantaina myös. Tiistaina menen kyllä kouluun ja kyselen hieman seuraavasta päivästä monelta lähdetään jne.
Sain ottaa kaverin mukaan tueksi ja toinen kaverini ja me jotka menemme reissuun ajattelimme jos vaikka hän pitäisi oman vapaapäivän eikä joutuisi olemaan yksin koko päivää kun sinä päivänä olisi 8h koulua ja eikä tarvitsisi kestää yhtä ääliötä koulussa. Lopulta kysyimme jos vaikka kummatkin kaverini saisivat tulla mukaan ja se sopi. Nyt vain ollaan hissunkissun eikä sanotan sille yhdelle yhtään mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti