maanantai 22. joulukuuta 2014

Keskiviikon päivitys maantaina?

Kyllä luit oikein, tänään ja ensviiikolla maantaina on päivitykset keskiviikon sijaan, koska jouluaato ja uudenvuodenaatto.

En malta odottaa että pääsen Onlineen tekemään Silverissä viimeiset joulutehtävät, sillä kun on saanut ne pois päiväjärjestyksestä saa hienon tilaisuuden ratsastaa porolla. Ihan niin kuin viime vuonnakin, ja VAIN aloitushevosen pystyy muuttaa poroksi. Sääli etten saanut kaikkia joulutehtäviä tehdyksi viime vuonna koska en ollut vielä silloin lifetime ja kaikilla pelaajilla jotka ei olleet ostaneet SR niin saivat viikonlopun sijaan viikon ilmaisen SR. Mutta nyt aijoin nauttia Promise-poron kyydistä! :D

Ja nyt viimeinkin! Olen odottanut tätä pitkään: Jarlassa ajamalla poroa ja jakamalla lahjoja savupiippuihin yö aikaan. Tästä tämän päivän päivityksestä tulee hienoja ideoita videoihin joita olisi tarkoitus tänään aloittaa tehdä. >:)

Joulukauppoihin on tullut lisää myytävää joita menen heti katsomaan kun pääsee peliin, Pintassa hevosmarketti on edelleen.
Star Stable tiimi kiitti meitä pelaajia ja faneja olemalla maailman hienoimpia ihmisiä. He toivottivat hyvät joulut myös iloista ja rauhallista lomaa paljon rakkaudella ja ilolla.

Taisin jotain muutama viikko kirjoittaa että saisin päiviksestä Jorvikin kohdan tehdyks ajan tasalle ennen joulua?
No... se nyt jäi vähän vaiheeseen ja pahasti! Sillä kertaa kun asetin tavoitteeni niin en ollut vilkaissutkaan Lisan päivyriä. XD

Miten videoiden teko edistyy?
Hyvin, mutta erittäin hidasta hommaa! Yhdenkin kanssa on jo mennyt 9h! ( Köh köh en siis valvonut kolmeen yöllä... XD ) 
Yhden videon olen jo tehnyt ja se näkyy Tubessa, lisäsin sen vielä alapuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti