sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Tehtäviä, kauhua ja chatin seuraamista

Nyt minusta tuntuu ettei otsikoinistani välillä ole mitään kiinostavaa... (Tällä kertaa joo ehkäpä on muttei muutamasta edellisestä) Varsinkaan kun pelissä ei tapahdu mitään erikoista, joten pitää nytten tyytyä jatkossa mm. päivityksiin ja viikonlopun kuulumisiin.
Ja kuvia taas tulee roppakaupalla! Niitä kyllä jaksan näyttää joka ikinen kerta.
Ja olen miettinyt vähän muuttamista blogin ulkoasua... Saa nähä mitä saan aikaiseksi kun olen saanut tämän postauksen julkaistua.
Lisään ainakin uuden sivun: Muita blogeja, jonne linkitän toisten ihmisten blogeja joita pääsee myös lukemaan.

Joo olen kyllä pelaillut mutta (Köhöm!) en ole hoitanut hevosiani, koska sain varsinaisen päähänpiston että säästäisin synttäreihini saakka SC ja en hoitaisi hevosia kun maksaa liikaa! (Sanoo se joka valittaa vedestä, joka maksaa kahviloissa 1 JS ja SC. XD ) Niin ja synttäreihini on enää tasan 2kk n. 2kk ja sitten olen 18! (Täytän 29.1.) Säästämisen tarkoitus olisi (ehkä) ostaa uusi hevonen (TAAS!!) ja varusteita ja vaatteita. Mutta pää asia olisi hankkia lisää kaappiin tavaraa.

Niin ja vuoniksista sen verran jotka ovat tulleet peliin muttei olleet myynissä niin vasta jälkeenpäin muistin ettei ne tule vielä myyntiin vasta n. 2 viikon päästä.

Tällä viikolla olen vain kasvattanut suosiota ja tehnyt sitä mukaan uusia tehtäviä. Löysin jopa eläinlääkärin keskeltä ei mitään, rakensin kaupan, hevoshoitopaikan ja kahvilan ja kaikki on hyvin yhteydessä toisiinsa. Tehtävien yhteydessä olin Kellersien? luona viemässä jollekin eskimolle mm. jäätyneitä oravia ja tammenterhoja ja eräs henkilö käski minun siirtyä pois alta kun olin lukemassa tehtävän loppuun. Luettuani tekstin väistyin ja hän sentään kiitti ja siitä sitten kehittyi kiintoisa keskuttelu josta otin kuvia ja muokkasin yhdeksi kuvaksi nähtäväksi keskustelusta. Muuten myös otin kuvia tehtävien yhteydessä ettei minun tarvitse ihan kaikkea tehdä kertoa varsinkaan jos jotkut lukijoistani ei ole vielä päässeet Dinoon.
Ja tänään tein sen: jätin klubini pitkän olemiseni jälkeen! Hieman outoa olla taas vapaalla jalalla kunnes alkaa tulla taas klubi pyyntojä julmetusti eikä välttämättä yksi henkilö voi uskoa etten liity sen klubiin vaan lähettää pyynön vähintään 20 kertaa...

Ja niin vielä lopuksi Lisan päivyristä. En ole nyt tällä viikolla oikein kerennyt/jaksanut enkä kyllä oikein voi nyt viikonlopun aikana, koska on ollut niin paljon muuta tekemistä ja huomennakin aamulla lähden aamulla Lahteen yhden tädin luokse vierailulle.
Tarkoitus olisi myös saada uusia videoita alkuun aiheina on Dino laakso ja One Piecestä Ace.
Eipä kai mulla muuta, nähdään taas joskus!Joo ei perjantai fiilistä yhtään tolloin kun kuvasin...


Mitä Moonille taphtuu!? Eka reaktio kun näin tämän kuvan.


Rakentakaamme

Ensimmäinen reaktio: Hui helkatti! Kuka toi on?Onko tääl turvallista olla...?

Melkein kaksoisolentoni

Milloin nää kivet laskeutui tähän?

Ai niin hups unohdin! :D

Ja tätä ensimmäistä reittiä ei pitänyt päästä enää alas...

Onko pakko auttaa?!

Älä ajattele mitäänJa miksi jäätel.... Igor älä tuijota

Jäätynyt versio Frippistä


Anteeksi mitä sanoit?

Miks täs kaupas kaikki maksaa SC!

I believe i can fly~
I believe I can touch the sky~

Jaahas...Hieno loppu keskustelulle ja postaukselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti