sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Paritusta ja temppuilua

Joo hyvän ajankohta kirjoittaa postausta: kahen aikaan yöllä. :D  Eipäs kun nyt onkin puol kaheksan! XD
Postaus käsittelee tämän viikon torstaita. Ja miksi vasta nyt? Koska ei ole jaksanut/innostanut tai tein jotain ihan muuta.

Tein Dinossa päivätehtävii ja saanut vähän enemmän yhteen luurankoon paloja, jotta saisin siitä hienon takin.
Ja tehtyäni kaikki joulutehtävät paitsi Jarlassa oli viel yks joulutehtävä niin Vera kirjautui sisään ja olimme aika kauan juttusilla. Kiersimme aina sitä mukaan kun paikka alkoi tympiä ja siinä samalla juteltiin aiheesta toiseen.

Pintassa olimme hevosmarketilla katsomassa hevosia kuinka paljon kukin maksaa, katsoimme minkä meinaan ostaa seuraavaksi, mihin minulla olisi varaa ja ketä kaikkia jo omistan. Yhdessä vaiheessa joku ihan random tuli puhumaan mulle että pitäisi seurata minua, onneksi ei tarvinnut mennä sen pidemälle kuin vähän matkan päähän katsomaan kuinka sen tyypin hevonen oli yhden myytävän hevosen kohdalla ja olevinaan jonkin sortin Sleipner. Heti kun sen silmä vältti lähdin äkkiä pois ja siihen lähimpään kauppaan jossa hahmo katoaa muiden näkyvistä ja sitä mukaan Vera katsoi missä se menee. Tuli taas mietityksi ostaisiko kahet uudet housut. >:) Heti kun sitä tyyppiä ei näkynyt missään spurttasin kohti ponirataa Vera kaukana perässä. :D

Olimme yhdellä kolmentien risteyksessä, lähellä Moorin lammasta enemmän ja puhuimme tai siis minä kerroin vähän yhdestä animesta joka oli aika sairas kun siinä murhaaja oli kummitus ja ne kuolemat olivat aika hirveitä. Siinä sitten pidimme kameramme samaan suuntaan ja minun tapauksessani kamera oli oikealle.
Kauhistuimme aluksi kun tuli punainen ruutu, auto meni meistä läpi. :D

Muistin ihan sattumoisin Moorin lampaan ja halusin sen luokse välillä ettei koko ajan olisi samoissa paikoissa juttelemassa hirveen monta kertaa. Siinä sitten ajattelin: Hei Promise olisi hyvä sateensuoja ja tietysti yks menee kommentoimaan siitä miltä se näytti. :D
Kohta tulikin puheeksi onko Promise ja Spiri (Veran tamma siis) pari. Tulimme siihen lopputulokseen heidän olevan pari, koska hehän ovat jo tunteneet toisensa jo 2v. Kohta jo varsoista oli puhe ja siitä kuinka komean varsan he saisivatkaan. XD

Moorissa kun Veran tilalle tuli Lisa pian tuli fatal ja kirjautuessani uudestaan sisään sain kamalasti kamupyyntöjä ja grouppyyntöjä. Mikä kuuluisuus mä nyt oon?
Lisan kanssa mietimme tuleeko ilmaisia SR päiviä ja pahoin pelkään ettei. Kerroimme mitä saimme lahjaksi mä mm. sain Marshallin kaujuttimen ja satulatuolin.
Moorin rannalla joella jossa edenpänä on vielä suljettu alue ja siitä tuli puheeksi että toivottavasti keväällä avautuisi uusi alue vaikka heti harvestista ne kaks porttia tai harvestin sillalta vasemmalla puolella oleva portti.
Muuten me vaan parkourattiin ja pelleiltiin

Muuten olen katsonut 6 animea loppuun ja aloitin taas uuden katsomista joka sekin aivan kohta katsottu. En voi itselleni mitään jos pääsen katsomaan aivan parasta animea niin sekin on kohta jo katsottu ja taas pitää etsiä jotain katsomista!
Naruto mangan sain luettua nyt vasta loppuun ja aika hieno lopetus olikin. :)Nyt kulkee hyvin


Hieno sateensuoja eikä mikään muu

Spiri älä ole mustasukkainen lampaalle!

Hieno pari
Ei aivoja

Aaverappuset
Champin kilpailijat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti