sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Päivitystä, päivitystä

Olen ollut ahkera kirjoittamisessa ja tehnyt jo jopa 10 päiväkirja merkintää Jorvikin kohdalla. Lisäsin omatekosia pohjapiiroksia Kate kotitallin ympäristöstä ja tallista (Tallielämää Katen kotona)

Ja hieman aloitin jo Tallielämää Jorvikissa päiväkirjan merkinnöissä. Peräti jo lause saatu sinne! :D
Lapsuus kohtaan en ole vielä päivittänyt mitään, tarkoitukseni olisi saada Jorvik päiväkirja merkinnät kohdan ensimmäiseksi valmiiksi, jotta voisin keskittyä paremmin muihin kohtiin.

Lisäsin myös uuden videon YouTubeen, kun löysin sen tästä mustalta läppäriltä. Senkin videon olen tehnyt 5 vuotta sitten! Mihin nämä vuodet vierivät...

Ja sitten hieman SSO:hon...
Perjantaina tuli Facebookiin ja SSO:n uutisiin ilmoitus Dino laaksosta ja video siitä.
Laakso aukeaa pelaajille 19.11. Eli ENS KESKIVIIKKONA! En meinaa pysyä nahoissani! XD
Mutta jos meinaan tehdä jonkinlaisen videon Dinoon menemisestä saatan vasta seuraavana päivänä kuvata, koska kun pääsee peliin niin kyllä siellä on niin kamala ruuhka että ei sitä kuka tykkää katsoa...
Ja lisäksi uusi banneri tiedossa tulevalla viikolla!

Ja kaikille Lifetime pelaajille tuli taas sähköpostiin viestiä SC tarjouksesta joka on siis 20e = 3000SC.
Kyllä kelpaisi, mutta kun minulla ei ole vielä nettipankki tunnuksia... Eikä voi kännykälläkään ostaa...
Ja ilmainen lahjakin Lifetime:iläisille: kaksi t-paitaa, joista kummastakin pidän. Ja nämäkin sai koodilla mitä muitakin vaatteita mitä ollaan saatu ilmoitus sähkäriin.

Nyt lähden tästä valmistautumaan kämpille lähtöä ja hieman siivoamaan siellä ja pelaamaan Tombia jos vaikka tänään viitsisin pelata pelin loppuun. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti