perjantai 14. marraskuuta 2014

Suunitelmat ei onnistukkaan...

Kun sain kaverilta lainaan Tomb Raiderin (2013) ajattelin just tänään kuvata sitä peliä, mutta kun se on pleikka kolmoseen niin piti vähän netistä lukea miten saadaan nauhoitetuksi pelejä jotka on konsolipelejä.
Mutta... Tarvitsen joko tallentavan digiboxin tai erillisen laitteen jota en kyllä hanki kun hintakin on minulle aivan liikaa... (N.200 euroa)
Olen pelissä aivan lopussa, pitää voittaa ensin joku jättiläinen jolla on jättimäinen nuija ja sitten hoidella itse se pääpahis.

Löysin siniseltä läppärilt vähän vanhoja kuvia

Eikö onnistu! Annas kun autan!


Miks mä aina otan jotain ihmekuvia! :D

Eilen pelissä näin nuorimman serkkuni Lisan ja siinä juteltiin jonkin aikaa ja sovittiin kuinka monta päivää ostan hänelle tänään. Päädyimme 20 päivään, joka siis maksaa 4 euroo. 
En ole muuten käynyt nyt hirveästi pelaamassa, koska koulumatkat ovat uuvuttavia.(Onneksi olemme tällä toisessa koulussa enää vain 2 viikkoa ja sitten pääsemme takaisin pääkoululle.) Aamulla n.klo 7.10 pitää pyöräillä linja-autoasemalle jonne on suunilleen 3-4 kilometrii. Koululla teemme hallissa töitä ja päivällä klo 13.45 takas bussilla asemalle ja sieltä pyöräily takaisin. Ja kämpille päästyäni olen ihan poikki ja saatan ottaa välillä aina torkutkin.

Tämän viikonlopun ajatus olisi katsoa taas animea, saada ehkäpä Lisan päiväkirjaa eteenpäin ja etsiä jonkun hyvän autokoulun. Ajatella kohta pääsen itse ajamaan autoa eikä kenenkään tarvitse kuskata paikasta toiseen tai odottaa sitä itse kusksia vaikka haluaisi jo lähteä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti