keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sneak peakejä ja munia

Hei vaan!
En tiedä monen aikaan pääsi Onlineen koska heräsin vasta joskus puol seiskan aikaan päikkäreiltä. Mutta itse asiaan...

Eilen tuli sneak peak julki ja odotin ensin että kyseessä olisi joku uusi maanpala tutkittavana, mutta hoksasin vasta murto-osan myöhemmin että kyseessä on uusi hevosrotu joka tuli julki ja kyseessä on Quarterhevonen ja tulevaisuudessa hevosille tulee uusia liikkeitä, jotka ovat tällä hetkellä ainoastaan käytössä uusilla hevosilla. Luvassa on mm. korvien höristäminen ja mitä videossa näkyi niin silmien räpäyttelyä, ruohonsyöntiä sillä välillä kun ei ole hevosen selässä ja leukojen liikutus syödessä.
Olisi hyvä saada joskus muuten peliin shire, mustangi ja tietysti suokki. :D

Pelin päästyä pelissä oli yö ja infoboksi jossa kerrottiin energian säästämisestä ja sunmuuta, hetken ajan ajattelin: mitä ihmettä, mutta koko asia olikin aprillipilaa johon hetken ajan uskoin. :D

Tämän päivän aikana eli aprillipäivänä on ainoa mahdollisuus muuttaa aloitushevosensa kirkkaan väriseksi. En tiedä muistanko väärin, mutta tietääkseni viime vuonna pystyi muuttaa kaikkille hevosille värin.
Värejä on ainakin 9 erllaista ja harjan väri ei aina ole sama mitä aikaisemmin saman värin kanssa.

Pääsiäiskaupat olivat vielä aikalailla tyhjät, pelkästään nyt oli pääsiäsmuna ja pieniä pääsiäismunia.
Pääsiäisen lahjakauppa sulkeutuu 6.4 eli maanantaina, joten jos haluat ostaa lifetimen + sc tai pelkästään sc niin hopi hopi.

Tuleivaisuudessa on luvassa päästä pelin alkuun ja muokata hahmon hiusten väri, kasvojen muotoa, silmien väriä ja mitä kaikkea lisäksi! Tietysti tietty muokkaus maksaa tietyn verran sc, mutta ei ole vielä tieto kuinka paljon.
Luvassa olisi myös manikyyri ominaisuus, jolla voi hoitaa kynsiä ja hallita omaa tyyliä. Tästä asiasta tulee myöhemmin tietoja...

Silverissä Felix antoi ensimmäisen pääsiäisjahdin jonka suoritettua, ympäri Jorvikkia pääsee nyt oman tahdin mukaan keräilemaan munia. Samalla avautui isojen munien metsästys. Paikat ovat vaihtuneen isojen minuen osalta ainakin osin. Olen vasta löytänyt 1 ison munan ja käynyt keräämäs munia vasta kahest paikkaa saa nähä kuinka paljon pystyy kerätä. Viime vuotinen saldo oli 10 pienten munien etsintä ja 10 isoa munaa.

Ja viimeisempänä muttei vähäisempänä. Kaikki tietävät ja ovat nähneet kuinka Moorin rakennuksen seiniä vasten on rakennustelineitä jotka ovat olleet alusta asti. Pian nekin häviävät kunnostustöiden ansiosta! Viimenkin! Tätä ollaan Veran kanssa mietitty milloin rakentaminen on moorissa valmista.
Sieltä mistä kaikki alkoi saa nyt raikkaamat grafiikat ja hyvä niin.
Mutta pienen Sneak peak moorista käsitellen tallin ulkolattia muuttuu kivilaatoitukseksi... Joten muuttuukohan muihin talleihin myös lattia vai onko tämä vain mooriin. Se olisi hieno ominaisuus vain mooriin mutta oishan se kiva saada muuallekkin. :D

Moorland's getting a facelift!
Tulevaisuutta odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti