maanantai 27. huhtikuuta 2015

Leppoisa kisa ja pohtimista

Hei!
Huomasin vasta myöhään illalla kuinka en ole tehnyt postausta viikonlopun aikana, joten tässä tämä näin maanantain iloksi.

Pieni sanominen vaan: Kaivotkin ovat vaihtaneet uuteen ulkomuotoon. :D

Lynx sai uudet kengät torstaina (Maryn serkun hevonen) ja se oli sitten karannut. Uusien kenkien ansiosta jotka oli hieman erillaiset niin jälkien ansiosta pääsin jäljille missä hevonen on. Ja se löytyikin moorin majakan luota. Lynx ei suostunut talutettavaksi ja se on oikea kilpailu henkinen joten piti kisata sitä vastaan tallille. Odotin kisan olevan paljon haastavampi. Melkeinpä tuli loppusuoralla käveltyä maaliin. :D
Olen aika varma että tästä tulee eräänlainen daily, koska huomasin lauantaina kuinka Lynx oli karannut takaisin majakalle.
Lisäksi saatuani kaikki varastetut tavarat takaisin omistajilleen, sain Jennalta hänen vanhan kypärän kiitokseksi.

Tylsyys iski lauantaina, joten ostinpa Amelielle 10 päivän sr.
Kova koulutus käynissä Amelien ponin kanssa ettei sitä tarvi murehtia kuinka se on pienellä tasolla liikenteessä. Myös samalla kouluttan Bellan ja Clairenkin hevoset niin pitkälle kunnes Amelien sr loppuu. Sitä en tiedä jaksanko ihan tasolle 15 kouluttaa ei star ridenä, koska vain 4 rataa joissa voi kouluttaa päivän aikana.
Tuli todettua myös ettei kätyreihin liittyät tehut kauheesti liittyneet tuleviin tapahtumiin, koska Amelielle tuli samat tehut eikä Lisaa olla vielä vapautettu Pandoriasta.

Nyt viimeinkin tuli lifetimelle sc-tarjous ja lahja.
Ei tule varmaan vähään aikaan ostettua sc... Tai ei sitä tiedä olenhan jo tuhlannut n.1560sc. Kaiken lisäksi ostin 2 kertaa saman määrän! Eli kun kirjauduin sisälle 6565sc odotti mukavasti tuhlatavaksi.
Olisihan sitä myös 3 hevosta odottamasssa tulevani ostamaan heidät. Jos oikein ajattelisi niin 4, mutta yksi on suokin näköinen enkä osta sitä ennen kuin oikea suokki on tullut jos se nyt tulee. (Sais luvan tulla!) Ne hevoset jotka ostaisin olisi Papurikkotäpläinen kimo Morab winerystä, toinen friisiläinen, mutta eri värisenä ja toinen vuonis.
Vuoniksen taidan ostaa ensimmäisenä tai friisun, saa nähä varmaan joskus tänään rupeen pohtimaan ja punnitsemaan miksi ostaisin just Hänet ensin tai jotain sinne päin. :D

Ja tänään taas leffaan! \(^.^)/
Tällä kertaan käyn kaverin kanssa katsomassa Avengers: Age of Ultron 3D.



Vaikea kisa? Niin varmaan!

Herranen aika kuinka iso kätyri!

Hämmentävä kuva


Varo Lisa!



Tietääkseni mulla on käsineet...?

Jaahas... En ole ennen nähnyt tätä häkkiä, varmaan tullut uusimman päivityksen mukana

Jennalta saatu kypärä ja takki on lifetime lahja

Stein saamat housut kun löysi avaimet
Tuo muistoja mieleen kun pelasin Lisalla :3

Glitsi iski aidan kulmasta tänne toiselle puolelle rantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti