keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Päivän sana: OMG!

Heipparallaatilaa!
Päätin kokeilla mennä peliin jos vaikka saisin andun koulutettua ennen päivitystä, mutta kun kirjauduin sisälle niin päivitys olikin jo tullut. Nyt kerranki pääsi tekemään tehuja joista ei tiedä yhtään mitään uutisten puuttumisen takia. :D
Kävin ensimmäisenä tekemässä marketin tehut, kun olinkin sopivasti Jarlassa kun kirjauduin sisälle.

Koulutin harvestilla ja seuraavaksi menin goldin tallille tekee radat ja tallin ja ensimmäisenä huomaan kuinka se tallityyppi Carin on muuttanut ulkomuotoaan erillaiseksi. Ensimmäinen sanat taisikin olla: Mit.. Oooh! Ja radan tekemisen aloittaessa huomasin kuinka kivimuuritkin ovat vaihtaneet ulkomuotoaan. Suusta vain kuului: omg. :D
Päästyäni mooriin silmät pyöristyi ja jokaiselle pienelle yksityiskohdalle sanoin/huusin: OMG!

Uusi kauppakin avautui mooriin ja muutama hyvän näköistä vaatetta ajattelin joskus ostaa.

Pidän todella paljon moorin uudesta ulkonäöstä lisäksi missään muualla ei ole tallialueella kivilaattoitusta. Hieno ominaisuus sekin. Moori nykyään erottuu paremmin muihin paikkoihin verrattuna.
Hahmotkin saivat uusia liikkeitä ja silmätkin jopa liikkuu päässä, pelin ratsastaja tuli mooriin, mutta reittiä en vielä tiedä ja uusia pelihahmoja liikkuu talli alueella.

Viimeinkin sai tehdä tehuja paljon pidempään mitä kuvittelin. Piti jo alkaa ihmetellä eikö nämä tehut ikinä lopu. :D

May tarvitsi apua hevosten kanssa, hän oli niin kömpelö että lasin siruja lenteli pitkin lattiaa, hevoset karkasivat ja yksi hevosista sai lasinsirun kavioonsa. Lääke on hoidettu Holdworthilta. Huomenna jatkuu tehut.
Mayn serkun hevonen piti kengittää, mutta se on niin vikuripäinen että kengitys joutuu siirtymään huomiselle. Tai näin ainakin muistelen. Ei tullut mitään kelloa, mutta kai tässä jotenki jatkuu tai sitten en vaan muista muiden tehujen jälkeen joita olin jo tehnyt paljon.

Moorissa liikkuu varas, joka on varastanut Joshin palkinnot, sepän vasaran ja Holdwortin piirakkaan. (Tässä vaiheessa tehuissa kun tuli julki piirakasta, muistin että minun olisi pitänyt tehdä tänään mustikkapiirakka. :D)
Joshin radan varrella on ollut kauan muutamat jalanjäljet ja nyt päästiin seuraamaan niitä lisää, muutaman metrin vaan aidalle, mutta on sekin jo jotain. 8)
Voi arvata kuka voi olla syylinen jo nyt. Sandsin miehet. Eli tarinapeli jatkuu!
Kaiken lisäksi jännässä kohdassa tuli kello!
En kyllä tuhlaa sc vaan pidän jännityksen ja jotain tekemistä huomisellekin. :D

O.o

O.o !!

Omg...

Omg!

"Pyörtyy"

Toinen kotiniOmg!

OMG!

OmG! 8D

Aitakin on saanut uutta näköä
Omg

Ei kai nyt vielä lopu!?!

Ei! Just tähän tuli kello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti