maanantai 18. toukokuuta 2015

Pitkän viikonlopun kuulumiset

Heij!
En jaksanut eilen kirjoitella, vaikka pääsin kämpille n. klo 16 aikoihin reissusta.
Ajattelin olla kirjoittamatta ollenkaan, mutta kuitenkin joku voisi ihmetellä siellä ruudun toisella puolella eikö viikonlopun vietostani tullut mitään vaan suoraan jo kirjoitan päivityksestä.

Torstaina lähdin äidin kanssa kainuuseen joskus klo 7 aikaan ja olimme perillä suurin piirtein puoli 4. Tuli sitä ajettua alku- ja loppumatka, välimatkasta kun en ajanut nukuin. :D Ajaminen on aika raskasta loppujen lopuksi kun pitää olla hereillä koko ajan ja tarkkailla ympäristöä ja liikennettä.
Perjantaina lähdin kyselemään Topi paikkaa (Työssäoppimispaikka) Ensimmäisellä kerralla ei onnistanut vaan toisella. Jes! Onneksi sain paikan kun muita huoltamoita ei enää olisi ollut. Tämä mihin menen kesän jälkeen on lähempänä mitä ensimmäinen paikka mistä kyselin. Vain 2km matkaa talviasunnolta johon muutan asumaan loman päätyttyä.

Lauantaina tuli vierailtua tädin luonna koko päivän joka asui vähän pohjoisempana matkaan meni 1h ajaessa. Ei tarvitse kysyä kuka ajoi menopaluun. :D
Sunnuntaina eli eilen tuli taas alku- ja loppumatka ajettua ja välimatka nukuttua.
En hirveästi tehnyt mitään päästyäni kämpille, luin mangaa, olin tekemässä vain Jarlan pikkusaaren dailyt ja radat ja katsoin jääkiekon MM-finaalin.

Ajattelin alkaa tehdä uutta videota, mutta en ole vieläkään aloittanut tekee mitään Vegasilla!
Kiinnostus meni heti kun näin kuinka esikatselussa näkyi Vegasin mainos...

Alex pääsi lauantaina tasolle 15 ja Xander on vielä tasolla 6. En jaksa millään kouluttaa! Mutta ehkä pakko ennen lomaa... Tai voisin asettaa itselleni tavoitteen milloin viimeistään Xanderin pitää olla tasolla 15.
Ja se taitaa olla ensi viikolla tiistaina. Koska koulun tuutorit lähemme Särkänniemeen ilmaiseksi! Koulu maksaa kaikki: Rannekkeet ja matkan. Eväät saamme koululta.
Lähdemme klo 12 ja lähdemme klo 19. Odotan innolla reissua. >:)
Saa nähdä tuleeko yks yläaste-kamu särkikseen vai olenko yksin, koska muut kamuni eivät ole tuutoreita.
Saatan tehdä jonkinlaisen erillisen postauksen kyseisestä päivästä. ;)

Tämän viikon ajan kasiluokkalaiset tulevat tutustumaan kouluun ja tekemään eri aloilla rastitehtäviä. Meillä on tämä perinteinen renkaan vaihto. Annamme tietyt ohjeet ja työkalut. Tarkoituksena olisi irrottaa kumpikin takarengas ja vaihtaa keskenään puolta ja kiinnittää ja pistään oikeaan kireyteen momenttiavaimella.
Muutaman kerran piti sanoa että väärä työkalu, renkaan mutteri on väärinpäin, toiseen suuntaan aukeaa, paremmalla asennolla saa auki. Muuten onnistui hyvin, samalla otimme aikaan kavereiden kanssa joiden kanssa vahdimme suoritusta. Paras aika oli jotain 4min ja paras toisesta päästä n. 15min. Olisin voinut tehdä pohja-ajan, mutta en jaksanut koska maanantai. Veikkaisin aikani olevan jotain 2-3 min yksin. Jos jonkun kanssa tekisin siinä varmaan menisi joku 1 min. :D
Huomenna pitäisi tulla sieltä koululta jossa kävin viimeiset peruskoulu vuodet. Saa nähdä tuleeko ala-aste pikkukummi oppilaat autopuolelle. :D

En minä mitään leikiHyvä ponnistuskohta


Mikäs täällä ostarilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti