keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Huomisen päivitystä odotellessa

Hellou!
Ylläpito kertoi Facessa, kuinka suuniteltua kauemmin päivitys kestääkin. Joten huomenna vasta pääseemme tekemään uusia tehuja.

Mitä tehuja on luvassa?
Moorissa Loretta haluaa järjestää syntymäpäiväjuhlat Tanille omalla Bobcat tyylillä.
Pääsee tekemään kutsuja, koristelemaan suunittelemaan ja paljon muuta joka selviää vasta huomenna.
Kuten arvata saattaa pitää olla Star Rider, Loretan pitää olla jo toivottanut tervetulleeksi Bobcatiin ja kertonut Thomakselle Justinista ja Dark Coresta.

Uusia vaatteita uudessa kaupassa joka ilmestyi joku aika sitten(?) vai ihan uusi kauppa?

Uuden radan saa auki vasta kun on auttanut Lorettaa järjestämään juhlat.

Arvata saattaa, hevosmarketti avaa ovensa taas huomenna Steven lähettyvillä ja varmasti tehujen kanssa.

Hieman tönkkö päivityspostaus, mutta kerron viimeistään sunnuntaina tarkemmin päivityksestä ja näytän kuvia.

Päätin taas tänä aamuna ennen kuin menin kouluun ostaa kaikille 3 eri tyypilleni 10 päivän sr. En taas tiedä miksi kaikille kerralla. No ainakin tuli n.33sc(?) tuplana.
Nyt otan niskastani kiinni ja koulutan Bellan ja Clairen hevoset tasolle 15 ja Xanderin myös!

8 rastilla kuoli melkein tylsyyteen eilen loppupäivästä kun ketään ei tullut pitkään aikaan, vaikka olikin kaikista eniten oppilaita tutustumassa koko viikosta.
Tunnistin muutaman koululaisen jotka olivat vielä ala-asteella kun olin ysillä. Näin jopa 1km lähimmäisen naappurini. Moikkasimme vain ja sanoimme toisillemme:
Long time no see. :D
Hän ei tehnyt kavereiden kanssa meidän rasti pistettä, koska oli ihan hirveästi porukkaa jo odottamassa vuoroaan.
Vanhan kouluni oppilaat vetivät pohja-ajan: 3min 30s, tytötkin tekivät uuden enkan: 6min 12s.
Muutenkin kun katsoimme tänään listoja johon olemme merkinneet aikasuoritukset, sieltä mistä tulen ovat tehneet kovimmat ajat mitä muista kouluista. Jes hyvä! :D
Pientä kisailua oli ilmassa meidän luokkalaisten ja opettajien kesken. :D Vielä ei ole kyllä opet tehneet suoritusta, mutta he lupasivat joskus tekevänsä sen. Poikien pohjat on 3min 17s nälkäisenä kuten he sanoisivat. XD
Huomenna varmaan vedämme tyttöjen kesken tyttöjen pohjat. Koska tänään jo 2 ryhmää kyselivät kuinka kauan meillä tytöillä menee. Sanoimme vain ettemme ole vielä kokeilleet.
Taidan ensin yksin aamulla kokeilla onnistuuko ennen kuin kukaan tulee tekemään rastia. :D

Niin ja eilen tuli ulkomaalaisia vierailijoita Brasiliasta yksi meistä puhui englanniksi meidän koulusta ja alasta mitä teemme jne. Jos olisin itse ollut puhumassa en olisi varmaan tienyt mitä kertoa ja änkyttänyt vain jotain, vaikka mulla sujuu enkun kieli hyvin, tekstiä tulee vaikka en ajattele mikä sana se ja se oli.
Muistui mieleen kuinka viime keväällä tuli myös vierailijoita koreasta/japanista. He ottivat kuvia kuten myös Brasialaiset!
Mihin oikein meidän pärstäät joutuvat?

Nämä 2 viimeistä viikkoa ovat hieman erillaisia. Tällä viikolla perjantaina olisi vapaata, mutta meidän jotka lupauduimme olla rastilla pitää olla koulussa, mutta saamme siitä hyvitystä.
Huomenna olisi teoriaa ja pitäisi tehdä kuudes Labra eli eräänlainen tutkimustyö, muttei meillä rastilla olevilla ei ole teoriaa vaan vasta ensi viikolla teemme labran samoin joku koekin pitäisi olla. Toivottavasti tiistaina ei ole, ainakaan loppupäivästä kun silloin olen särkiksessä!
Ja torstaina on vapaata. En tiedä onko koko luokalla vai meillä rasti-ihmisillä ja perjantaina kevätjuhla. Sitten alkaa loma!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti