keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pitkä viikonloppu tiedossa

Hei!
Pelin logo vaihtui uuteen logoonsa tämän päivän aikana ja tämänkin muutoksen vasta huomasin luettuani uutisia ilmaisesta paidasta jossa oli itse logo.
Paidan saa koodilla: STARSWEATER4U.
Tosiaan tuli uusia dailyjä jarlan pikkusaarelle, mitä ajattelin monta kertaa tehdessäni Bobin rataa, että en saa varmaan populariksi pelkästään yhden radan avulla.

Tosiaan 3 uutta dailyä. Mummelia auttelemassa rikkaruohojen hävittämisessä hänen kukkapellosta, kurpitsatoimitus Jorvikin talleille Johannalle ja sillan korjaus.  Aluksi luulin kyseessä olevan viereisen pienen saaren sillan. Mutta ei. :D

Uusi kauppa avautui myös saarelle. En oikein pitänyt kyseisistä vaatteista, jotenkin liian mummomaisia... Yhden paidan voisi olla jopa siedettävän näköinen josta näytän kuvan satulan kanssa jonka kyllä ehdottomasti haluan.

Kaimani Lisa teki pienen radan kentälle, joka oli oikeasti kiva. :D Lyhyt mutta kiva. Ja sen huomasi kuinka paljon oli pelaajia tekemässä koko ajan samaa rataa monta kertaa.
Uusi korkeuskin esteisiin ilmestyi. 4 puomin esteitä kun normaalisti on ollut korkeintaan 3 puomin esteitä. Hirveen läheltä estettä pitää hypätä ettei kolahda.
Jos kolahtaa, puomi tippuu! 8D

Hevosmarketti aukaisee ovensa taas ensi viikolla Steven lähettyvillä.

Eilen näin taas "Ihmisen" joka kertoi klubinsa tarvitsevansa uusia jäseniä. Siis taas uusi klubi!
Siitä ei sen enempää. :D

Huomenna ei ole koulua kiitos Helatorstain ja perjantainakaan ei ole. :D
Mutta tämä ei ole mikään löhöily viikonloppu, (ainakaan kokonaan) vaan huomenna olisi tarkoitus lähteä ajelemaan kohti kainuuta kyselemään työssäoppimispaikkaa.
Kolmas ja viimeinen vuosi autoalalla alkaa työssäoppimassa, joka kestää 2kk, koulussa 6kk ja taas työssäoppimista 2kk ja sitten olisi tarkoitus valmistua. En vielä tiedä mitä teen valmistumisen jälkeen. Olen ajatellut ainakin jatkavani koulun käyntiä eri alalla ja samalla käydä iltatöissä.
Takaisin asiaan. :D (Valmistautukaa ehkä epäselvään ja tönkköön selitykseen.)
Nyt kun kyselen perjantaina yhdestä huoltamolta pääsenkö sinne opiskelemaan, (Toivon mukaan pääsen) niin loppukesällä tulen olemaan kuitenkin kainuussa ja järkevintä tässä koulun käynin kannalta on etten vasta rupea kyselemään paikkaa kesän aikana, koska 12 elokuuta alkaisi koulu. Opettaja ei ole päivääkään aikasemmin koululla ottamassa paperia vastaan minkä työsoppipaikan pomo täyttää. Paperissa on nimeni ja yhteystietoni, firman nimi ja yhteystiedot.
Ja silloin jos tekee näin pöljästi että vasta kesällä tekee tämän paperin, joutuisin lähteä etelään n. 700km koululle viemään paperin ja sitten takaisin 700km pohjoiseen. 2 päivää menisi matkustamiseen autolla.
Majapaikkakin olisi jo tiedossa, isovanhempieni talviasunto.
Omaan käyttööni yksistään rivitalopätkässä. :D

Jaahas karkulainen päätti palata sepän luokse

Onko Marleylle tapahtunut jotain?Koodilla saatu paita

Tilattiin lentäviä kurpitsojaHups kolahti...
Miten poni voi päästä tästä yli?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti