sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Pelaamaan, kirjoittamaan ja tasolle 19 mars mars!!

Moiks!
Jaahas siitä on pikkasen yli kuukausi, kun viimeksi kirjoitin. Syyt kerron myöhemmin kun olen kertonut uutisten ja omilla kokemuksilla mitä on tapahtunut.

Niin kauan sitten kuin pääsiäisen aikaan sai käyttöönsä koodin jolla saa viikonlopun kestävän sr ja 300sc. Vaikka oli sr hankittuna sai silti samasta koodista coinsit.
Tulihan sitä pelattua toisilla hahmoilla ja saamaan tasomittarin lukua suuremmaksi. Ja tietysti lörpöttelemään yht'aikaa serkkujen kanssa group chatissa.

Laukkabugi on korjattu viimeinkin ja hevoset ei enää kulje hitaasti, vaikka pitäisi mennä mahdollisemman lujaa.

Winery on saanut uudet grafiikat, mutta ei oikein ole paljon muutosta tapahtunut. Olen hieman pettynyt, kyseessä on hieno paikka ja luulisi nyt, että vähän enemmän tulisi muutosta jopa viiniköynöksiin.
Wineryn kaupoille on tullut uusia vaatteita, jotka myös löytyvät ostarilta. Ja muutenkin uusia vaatteita saapunut ostarille kuukauden aikana, joka ei ole yllätys.

Eponaan on tullut uusia tehuja, joiden avulla pääsin tänään tasolle 19!
Tasomittariin tuli 5xp tason nousemisen jälkeen, joten aika likille meni pääsenkö vai enkö tasolle 19. :D
Nyt vain odottamaan tasoa 20. >:D

Uuden alueen päivästä ei ole tietoa, mutta paikka on varmistunut. Kartasta katsottuna Pintan alapuolella ja eponan oikean puoleinen alue. Toivottavasti 20 päivänä tulisi. :) Toki saa tulla seuraavan päivityksen myötä. :D
Vähän arvelisin sinne tulevan näitä alueiden nimiä (tietysti en muista näiden alueiden nimiä enkä jaksa ottaa selvää.) joita on varmaan jokainen ihmetellyt missä tämmöinen ja tämmöinen paikka on (Hieno selitys btw) jotka eivät löydy mistään eponasta.

Aprillipäivänä Pintaan ilmestyi jättiläisshire, jonka olisi voinut ostaa 25 coinsilla. Tarkemmin en tiedä tästä mitään eikä minulla ole edes kuvaa kun en päässyt kyseisenä päivä nettiin.
Ja muutenkin tässä postauksessa ei ole yhtäkään kuvaa...
Ei kai muuta mitenkään tärkeää asiaa uutisten suhteen.
Joten omia kuulumisia kerron.

Kuten arvata saattaa, pelaaminen on jäänyt vähiin, mutta kyseessä ei ole ettei olisi ollut aikaa tai en jaksaisi.
Netin ja itse pelin kanssa on ollut vastoinkäymisiä.
Eräänä kauniina perjantai-iltana olin kouluttamassa ihan normaalisti, kunnes heitetään mitään varoittamatta ulos.
Kirjauduin sitten takaisin sisään ja normaalisti latasi ja yhdisti pelin serverille, mutta viimeisen latauksen jälkeen kun olisi pitänyt päästä pelaamaan, niin heitti taas ulos...
Tätä on tähän mennessä jatkunut jo 2 viikkoa. Otin yhteyttä ylläpitoon, mutta vastauksen saaminen kesti aivan liian kauan joten ennen kuin sain mitään viestiä, poistin koko sovelluksen ja asensin uudestaan eilen.
Nyt pääsen taas kouluttamaan, mutta muuten sen verran huonot nettiyhteydet ettei välttämättä pääse arkena hyviin nettiyhteyksiin vasta kun viikonloppuisin. Onneksi Online toimii huonoillakin yhteyksillä.

3.4 päivänä oli klubin järjestämä Jorvikionata (Apasionatan tyylinen) maneesilla. Olin ilmoitanut itseni kolmeen eri näytökseen ja käynyt harjoittelemassa esityksiä melkein päivittäin... Voi hyvin kuvitella kuinka harmissani olin kun peli ei antanut pelata...

Mokkulani on siis heittänyt henkensä, joten ainoa yhteyteni maailmaan on puhelimen netti. Onneksi on olemassa mahdollisuus jolla voi tietokoneen yhdistää puhelimen omaan nettiin. 
Kirjoittamiset siirtyvät viikonlopulle, koska viikolla ei ole oikein aikaa ja myös sen takia kun en saa millään ladatuksi kuvia näihin postauksiin. Vaikka saisinkin siihen menisi ikä ja terveys. D:
Joten tulevana viikonloppuna uuden postauksen myötä tulee vanhoja kuvia jotka en saanut tähän ladatuksi.
On se kumma kuinka keskellä ei mitään toimii kännykän netti kuin mitä keskellä kylää. D:<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti