sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Muutoksia tapahtunut

Heips!
Tämän viikon päivitys oli aika pieni, forgotten fields rannalle on taas harvinainen jäälautta rantautunut lyhyeksi ajaksi.
Muutama uutta kuuttia tuli ostosvalikoimaan joista ostin sitten 3, ruskean värisen, mustan ja valkoisen jolla on melkein samanlainen merkki päässä mikä Harry Potterilla. :D
Kuuttien hinta oli 50sc kpl.
Uusia vaatteita tuli myös jäälautalle, mutta ei ostarille.

StarStable showssa kerrottiin uuden alueen nimi joka on South hoof Peninsula ja trailerikin näytettiin kyseisestä paikasta. Toivon mukaa tulisi nyt alkavalla viikolla. Pääsisi sitten perjantaina tutkimaan uutta paikkaa kun melkein kaikki ovat jo tutkineet jokaista mahdollista koloa.

Se siitä uutisista! :D

Sen verran vielä kerron viime viikonlopusta, Fraps ei suostunut ottamaan yhtään kuvaa vaikka oli päällä...
Ja innolla olin räpsinyt kuvia tehuja tehdessä ja tilanteen missä siirryin tasolle 19.

Maanantaina pääsin taas peliin, mutta ilo ei kestänyt kauaa kunnes tuli network error ja en päässyt enää kouluttaa vasta kun taas täällä kaukana kaikesta. Tämän ajan mitä olen päässyt kouluttamaan viikonlopun aikaan Ace ja Sanni ovat tasolla 14 ja 100-200xp puuttuu tasolle 15. Muut tulevat vähän jälkijunassa, toukokuussa kaikki pääsevät tasolle 15. (Viimeinkin.)

Tuli ostettua kaikkea kivaa, mutta ei hevosta sentään. :'D
Eilen oli eräänlainen hahmon virkistäytymispäivä ja ostin saman tyyliset hiukset, mutta mahdollisimman halvalla värillä eli pinkillä. :D
Ei ole mitään suosikkovärejäni, mutta pitäähän sitä joskus tehdä jotain mitä ei tekisi normaalisti.

Päätin myös muuttaa Winerystä pois, vaihtoehtoni olivat: epona, goldi tai jorvik. Jorvik olisi hyvä paikka josta pääsee vähän joka puolelle muttei niin hyvin mitä Winerystä pääsee. Epona ja goldi on niin syrjäisillä paikoilla ettei tosikaan. Loppujen lopuksi päätin muuttaa goldiin.
Hyvä puoli goldissa asumisessa on ettei siellä tunnu kukaan asuvan ja kauniit maisemat. Päässäni ajattelin, että Lisa olisi kyllästynyt tai halusi muuttaa jonnekin ei niin vilkkaaseen paikkaan mitä Wineryssä oli.

Hiukset mulla oli joku 1.4 vuotta ja olen asunut nyt Wineryssä joku 3 vuotta. Kyllä nyt oli korkea aika vaihtaa maisemia.

Uudet housut ja kengät tuli ostettua vaihteeksi. Ja tietysti unohin kuvata ne.

Tuli huomattua tänään kouluttaessani, kuinka paljon piti ajatella minne, millä ja miten menen eri paikkoihin ettei ota pick upia. Wineryssä asustaessani vielä pystyi monta kertaa ottamaan pick upin ja siitä sitten tarpeen mukaan käyttämään traikkua. Nyt ainoastaan vain jos on saanut koulutukset tehtyy tai goldin tallin radat vielä olisi tekemättä.

Niin muuten! Meinasin jo unohtaa kertoa. Tavoitteeni olisi olla ostamatta uutta hevosta kunnes saan kaikki edelliset parhaimpaan mahdolliseen tasoon. Eli joku 3-5 viikkoa vielä.

Ei varmaan muuta... Nähdään taas joskus!


Ja sitten vanhoi kuvii

Harjoitukset Jorvikionataan
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti