perjantai 4. maaliskuuta 2016

Viikon uutiset muuttuneet vahingossa kuukauden uutisiksi...

Moro!
Hupsista taas kerran!
Tästähän alkaa tulla paha tapa etten kirjoita enää edes kerran viikossa vaan se muuttuu kerran kuukaudeksi kirjoittaminen.
En ole taaskaan ollut kouluttamassa hevosiani tai ylipäätään käynyt Onlinessa.
Mutta mitäs sitä onkaan taas tapahtunut kun olen ollut poissa.

Ystävänpäiväkin tuli ja meni, tehut pysyi samoina mitä edellisilläkin vuosina.

Päätarina on saanut lisää tehuja GED:in parissa ja innolla odotetaan taas jatkoa.
Tasokin nousee kohta 19 asti. :O
Siitähän ei ole kauaa, kun pääsi tasolle 18.

Maneesilla koulupuolelle on ilmestynyt viimeinkin katsomo. Nyt kenttäkin on paljon järkevämmän kokoinen ja sivutkin ovat eri kokoiset.

Uusia vaatteita ja varusteita on tullut taas ostarille, muutamat satulat, huovat ja suitset tuli ostetuksi. Kuten myös vaatteissa.
Viimeinkin ostarille on tullut uudistus vaatteiden valitsemisessa.
Nyt pystyy selata kaikkia varusteita/vaatteita kerralla tai valita vasemmasta sivusta erikseen esim. housut tai takit.
Ja viikon ajan näkyy uuden vaatteen/varusteen selailukuvassa "new".

Raptor on palannut uuden laulunsa kanssa, en ole vielä kuullut ja en edes tiedä haluanko jostain ihmeelisestä syystä. :D
Raptor esiintyy todennäköisesti taas muotilavalla kun mallit käyvät esittelemässä uusia vaatteita. Eli ihan samalla tavalla mitä viime vuonnakin.

Sunfield farmille on ilmestynyt kolme uutta satulalaukkueläintä, kissoja. Ja en ole vielä edes käynyt katsomassakaan karvaturreja. Onkohan niitä vielä, vai olivatko ne vain jotain muutaman viikon myynnissä...?

Ylläpidon mukaan me pelaajat saamme joskus tulevaisuudessa omasta kotitallista isomman!
Oli jo aikakin! Toivotavasti nyt saisi talliin 20 hevosta. >:D (Tuskin, mutta ainahan sitä voi toivoa.)
Mutta se on sitten seuraavana ongelmana ketkä kaikki tuon takaisin saarelta! D:

Hevosista puheen ollen... Uusi rotu saapunut Jorvikiin. Englannintäysiverinen, tuttuun tapaan kolme eri väristä. Kaksi on kuukylässä eponassa ja yksi pintassa.
Hinta on 890sc ja tasovaatimus on 1lvl.
Niin ja arvatkaas kuka osti yhden uusista hevosista..
Joo ikävä kyllä minä. :D
(Köh köh 54 ratsua...)
Ruskea yksilö ja nimi on Redroyal. Muuten pidän uudesta rodusta, mutta kiitolaukat ovat aivan hirveitä. En voi edes sanoin kuvailla mitä se näyttää. Pakko sanoo, että tämä ostos kaduttaa, toivottavasti ylläpito muuttaisi pikkuisen (paljon!!) laukkaamista. Jos ei, pitää vain tottua kuten alan vähitellen.

Olen taas palannut satulaan ja aloittanut kouluttaa hevosiani paremmiksi. Tällä hetkellä issikka on 10lvl ja muutkin ovat sitten tasoilla 8 ja täykkäri tasolla 5.

Lisa serkun kanssa vietimme yksi ilta pelailun merkeissä. Ystävänpäivää edeltänä päivänä sain sähköpostiin viestin Onlinelta, sain sr-koodin jonka sain antaa yhdelle kaverille joka sai 14pv Star Riderin. Tietysti annoin Lisalle :D
Tuli pitkästä aikaa kuulumisia vaihdettua ja sain Lisan ostamaan viimeinkin issikan. :D

Tuli huomattua eilen kun pistin vanhoja varusteita ja vaatteita kaappiin, että ei kohta mitään mahdu kaappiin. Piti jonkin verran myydä hahmon vaatteita pois ja ihan mukavasti sain n.4000js kasaan. Myin niitä vaatteita joita on tullut jouluna, halloweenina yms. yms. Varusteita ei tullut myytyä, eikä kyllä tilasta ole pulaa.

Syy miksi kirjoittaminen on taas vähän jäänyt, yksinkertaisesti käyn koulua jotta valmistuisin nyt keväällä. Nyt tämän kuukauden lopulla pääsiäisloman jälkeen aloitan taas samassa työharjoittelu paikalla mitä syksyllä.
Pikkuhiljaa pääsen taas kirjoittamisen makuun. Lisäksi olen aloittamassa toista blogia joka koskee koulun käyntiin. Siellä kerron mitä kaikkia hommia olen koulussa tehnyt.

Ai niin! Ystävänpäivänä sain viimeinkin julkaistua uuden videon. Sen saman joka piti saada alunperin julkaistua tammikuussa. Ja videossa esiintyy nyt se myseerihevonen, jota olen monta kuukautta pitänyt salassa.
Videon nimi on SSO - See you again ja tässä on linkki.Eikö nämä puut sula koskaan?

Melkein kaikki lokerot näyttää tältä... :D
Kummitus!! O.O


Kaimat kokoontuneet yhteen
Tässä aidassa on jotain vikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti