keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tulevat päivitykset

Heips!
Nyt on hyvä aika kirjoittaa viime viikkoinen haastattelu, kun pelatessa Online sulkeutui vähäksi aikaa parantamaan päivitystä. Tähän päivitykseen palaan myöhemmin tämän illan aikana. Joten kärsivällisyyttä. ;)

Marcus, pelin ohjaaja oli haastateltavana joka kertoi pelin tulevista päivityksistä.

Uusi alue aukeaa nyt keväällä, muttei ole yhtä iso mitä epona. Veikkaisin kyseessä olevan Firgon oikean puoleinen alue. Ja yllätyksenä tuli miten loppu vuodesta tulee taas uusi alue! Tämähän ei haittaa ollenkaan. :D

Toinen uudistus mistä olen todella innoissani on tallien suurentuminen ja tekemään tallista oman näköisensä. Talliin saattaa liittyä yllätys, mutta se selviää vasta tulevaisuudessa tarkemmin.

Ratojen/champpien tekemisestä tulee olemaan kivempaa. Tälläkin kertaa opitaan hevosenkouluttajalta uutta taitoa taluttamisen lisäksi. Ratsastaminen nopeampaa lyhyessä ajassa. Tulee varmasti käyttöä. (Aika tiheään tahtiin tulee spurtin tekeminen.)

Vanhojen alueiden grafiikat päivittyy, kuten silveri.
Jopa pelin päähahmot Alex, Lisa, Linda ja Anne saavat uudet grafiikat ja animaatiot. Kun Annesta tuli puhetta haastattelussa, olin jonkin verran innoissani koska jotain pientä vihjailua voisi olla että Anne saadaan kohta kuvioihin.

Tulemme saamaan lisää uusia tehuja jotka koskevat päähahmojen taustoja. Jatkuukohan Alexin tarina vielä vai jääkö siihen ja toisten taustat tulee myös selville yhden päivän aikana..?

Kynsisalonki on viimeinkin tulossa peliin pitkän pitkän tiedostamisen jälkeen.
Jamesin piti avata pintaan salonki, mutta on pilannut koko homman joten salonki tulee ostarille joku päivä. Ja James ei tule olemaan mitenkään osallisena.

Näiden päivitysten ajankohdista ei ole vielä tietoa milloin pelaajat pääsevät kokeilemaan.
Mutta ainakin tämän vuoden puolella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti