sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Uusia vuoniksia, vaatteita ja varusteita

Tere tere! Viimeisimmästä postauksesta on jo viikko. En tiedä katosiko se jäälautta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vai keskiviikkona päivityksen yhteydessä.
Mutta kuitenkin viikon päivitys:
3 uutta vuonista on ilmestynyt toisten vuonisten seuraan ja maksavat saman verran mitä toiset eli 780sc. Huomasin senkin että vaatimustaso on noussut 15 tasoon kympistä.
Silmään pisti varsinkin uusi tumma vuonis ja karamellin värinen vuonis... Saa nähä miten minun hevos-osto-haluni kasvaa kevättä myöden.

Viimeistään viedään joulutehtävis ja talvikin on jatkunut ihanan pitkälle. Ei ole niin tyhmän tuntusta kun Onlinessa on kesä kun oikeasti on lunta maassa.
Hevosmarketti on tullut stevelle ja sinne oli tullut samat tehtävät mitä on ollut. Katsellesani kauppoja huomasin sinne tulleen uusia huopia joita voisi ehkäpä ostaa... >:)

Arkeologisista kaivauksista oli vielä päivitys joka oli tosi hyvä. Ei tarvitse enää niin paljon kerätä kolikoita, lelufiguureita, patsaita ja puhelimia. Sain hienoja vaatteita, mutta se oli ärsyttävää kun sama tuli moneen kertaan...

Kolikot: 15 -----> 4
Puhelimet: 30 ---> 7
Patsaat: 20 -----> 5
Lelufiguurit: 10 -> 3

Viikolla sain viestin Veralta että he olivat hankkineet 2 uutta konetta vanhojen tilalle mutta ne eivät ole täysin uusia vaan vähän jo käytettyjä. Tähän mennessä siis heillä ei pystynyt muilla koneillla kuin vain yhdellä pelaamaan Onlinea ja nyt pystyvät kolmella koneella! Kuulessani asiasta olin todella hyvällä päällä sen jälkeen. \(^.^)/
Nyt Lisa ja Veran kanssa voimme jutella Onlinessa ja tehdä vaelluksia ja pelleillä. :DPalkinnot jotka sain dinosta kolikoista jne


Fatalin jälkeen loggasin sisälle ja champin kisailijat yllätti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti