tiistai 20. tammikuuta 2015

Kolme konetta = enemmän hupia

Kokoan eilisen ja tämän päivästä yhtä juttua, koska ei päivät ei eroa toisistaan mitenkään lailla niin ja tietysti paljon kuvia luvassa!
Eilen vietimme kaikki 3 yhteistä aikaa Onlinessa ekaa kertaa. Vietimme suunilleen joka paikassa ei sr alueella puhuen kaikesta ihmeelisestä mitä tuli mieleen. Se tuli ainakin selväksi että tiistaina eli tänään hankin kummallekkin sr jotta he pääsisivät jatkamaan eteenpäin tehtävissä ja pääsisin kuvaamaan uutta videota.
(+viettämään synttäreitäni heidän viimeisenä sr päivänä jos mahdollista aikataulun mukaan...)

Lisalle tuli siitä kohtaus kun kerroimme kukin kuinka paljon sc kelläkin on ja tietysti mä viimeisenä sanon 20742 sc... Meinasin itsekkin saada kohtauksen kun huomasin luvun. Mutta kyllä se kelpais jos olisi joku joka maksaa. XD Siis mullahan oikeasti on 2742. Repesin niin pahasti että kysyin jo liimaa, mutta tarjottiin vain teippiä jota pyysin heittämään. Noh juttu päätyi siihen että kyllä se teippi lentää jos tarpeeksi kovaa heittää ja taas Lisa sai kohtauksen. :D
Jostain syystä taas sanoisiko nyt valittamisesta vai mistä mutta mua syytettiin kaikentietäjäksi. Tämä johtuu siitä kun Lisa kertoi missä hänen tasomittarinsa menee niin sanoin hänen ehkä pääsevänsä tasolle 15 tämän 10 päivän aikana.

Tänään tosiaan hankin kummallekin sr ja hyvin ovat päässeet vauhtiin, suostuivat vielä liittyä uuteen videoon jonka julkaisen joko tällä viikolla tai ensviikolla. Nyt oli hyvä kuvata näin pelin talvi aikaan ennen lumien sulamista joka taitaa olla huomenna. Kuvaukset jatkuvat taas lähipäivinä.

Mutta en ymmärrä mulla oli eilen fraps päällä mutta ei se yhtään ottanut kuvia sillan kohtauksien jälkeen. Ei ne mitenkään kovin erikoisia ollutkaan vain meidän laukkailusta, kumartamisesta yhtä aikaa ja moorin kaivoksen päältä.
Ei mulla taida olla muuta kerrottavaa muutaki kuin etten tiedä kirjoitanko huomisestä päivityksestä mitään vai meneekö myöhemmille päiville.



2 myyjää yrittää saada Veran ostamaan hevoselle koristeita

Kolme turpaan lyöjät

Talvella on hyvä ottaa aurinkoa


Mitä Lisa tekee taustal?





Älkää kysykö mitä teemme :D


Syksy saapui latoon

Mites mä tänne? :D


Epätoivoista yritystä Harvestiin


Haluaako kukaan Juustoporkanakurpitsakalakaalikeittoa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti