lauantai 14. marraskuuta 2015

Raivoomista ja rahan tuhlausta

Moips!
Nyt on mukava asento telkkarin ääressä ja langaton näppäimistö sylissä. >:)
Mutta nyt Onlinen tämän viikon uutisiin ennen muita kirjoituksia.

Sunfield farmilla Freja tarvitsee apua leijan rakentamisessa. Tämä minitehu ärsyttää minua vieläkin suunnattomasti, kun sain tämän tehtyä minulta puuttuu enää 10xp...
Miksi ei ollut vielä leijan lennätystä, että varmasti näkisi että se lentää. :D
Sitten olisin ainakin päässyt tasolle 18!
Ja sekin ärsyttää kuinka en ollut vielä lifetime niin yksi kerta jäi hevosmarketin tehut tekemättä. Dx

Silverissä voi etsiä kadonnutta kissaa, uusia vaatteita tullut ostarille, joita tuli 2kpl ostettua. Housut ja takki.

Tästä on jo jonkin aikaa ollu tietoa kuinka paljon nykyään SC ja SR maksaa. Hinnat ovat nyt käsitykseni/muistini mukaan kallistuneet. D:

Tubessa alkoi uusi sarja jossa käsitellään mm. viikon uutisia ja tutustutaan ylläpidon ihmisiin.

Eilen joku hehkutti kuinka sen toinenkin hevonen on tasolla 15 ja sillä on yhteensä 4.
Jooo... Onnea vaan, mulla on 40 ratsua ja 33 on tasolla 15... ;D

Kuten olette varmaan huomanneet kuinka Hevoset sivu on päivityksen alla. En vielä tiedä milloin saan sen valmiiksi. Siellä on yksi hevonen josta ei ole vielä mitään kuvia eikä taustallakaan näy missään postauksissa. Syy: haluan pitää tämän hevosen vielä salassa, kunnes Epona aukeaa, talutus mahdollisuus tullut peliin ja uusi video julkaistu tubeen jossa kyseinen polle on pääaiheena.

Keskiviikkona alkoi pitkän viikonlopun vietto. Aivan liian helppoa tämä koulun käynti. :D
En tiedä mikään minuun on mennyt kun halusin jäädä tänne hämeenlinnaan viikonlopuksi, enkä porukoille. Toisaalta vaihtelua tähän elämään.
Päästyäni keskiviikkona koulusta lähin samantien kohti helsinkiä.
Mitä mä siellä?
Kuluttamassa aikaa ja rahaa. :D
6h meni kauppakeskus Sellossa kiertelemässä suurimman osan kaupoista. Heti kun pääsin ovista sisälle ei kestänyt varmaan edes 10min, kun jo tuli uusi PS3 peli ostettua. :D
Saman pelin olen lainannut kauan sitten, mutta nyt halusin sen nyt itselleni. Ja tämä kyseinen peli on The last of us.
Seuraava ja viimeinen tälle reisulle mihin rahat kului oli nahkatakki. Olen aika tyytyväinen siihen ja sitä on jo tullut hyvin pidettyä päällä.
Ja tulihan sitä syötyäkin Burgerkingissä. Viimeksi olin syönyt koulussa perunoita ja nakkikastiketta, mutta ei tullut ihan syötyä kaikkia kun mulla on pieniä traumoja yläasteelta kun oli ruokana nakkikastiketta.
Mutta AAH! Se purilainen oli hyvää! Ja aika harvoin tulee syötyä missään tälläisissä paikoissa. Ja voi hyvin kuvitella mikä nautinto se oli, kun syömisestä oli jo kulunut 7h.

Ei tasolle 18 pääsemisen lisäksi toinen asia mikä ärsytti minua oli että kun pääsin takaisin kämpille avasin pelin kannet ja yllätys yllätys... TYHJÄ!
Miksi se oli tyhjä?
Koska tämä liike mistä ostin, myy samalla käytettyjä pelejä. Huomattuani tämän pelin, päätin ostaa sen ja katsoin sisälle onko siellä sitä itse levyä. Ei ollut ja ajattelin, että pitää huomauttaa kassalla. En kyllä mennyt heti maksamaan vaan jäin vielä katsomaan löytyisikö lisää pelihyllylleni. Eipä löytynyt ja enpäs enää muistanu ettei kotelossa ole levyä! Ja ei kyllä myyjään muistanut, kyllä se huomasi kuinka se on käytetty peli hintalapun ansiosta ja kyseli pistetäänkö takuukuitti matkaan jos levyssä on vikaa. Totta kai otin, ihan varmuuden vuoksi.
Soitin seuraavana päivänä liikkeeseen ja sain kuulla samalla kuinka töihin oli tullut uusi työntekijä.
Saan levyn postissa, ettei tarvitse mennä helsinkiä kohden yhden pelin takia. Toivotaan nyt että saan tämän levyn ainakin perille ja ehjänä.
Ja arvata saattaa kuinka kiukkuinen olin kun samana päivänä ei päässyt tasolle 18 ja itse peli jäi helsinkiin.

Olen jo kauan aikaa jo miettinyt saada pleikkaan isompi kovalevy, kun pelejä alkaa tulla pikkuhiljaa lisää eikä nykyisestä muistista ole mihinkään. Varsinkin kun on vain 12GB. En ole kahta peliä saanut vielä alkuun, koska tiedän sen kuinka kuitenkin tulen vaihtamaan suurempaan kovalevyyn ja enkä haluaisi poistaa pelejä muistista. Pienen muistin takia en ole saanut GTA viitosen luotua omaa hahmoa! Joten eiköhän sitten 500GB:llä pärjäisi aika pitkälle. :D
Mutta ongelmana on etten saa tota pirun suojakantta auki!
Kyllä minä tiedän miten se lähtee, mutta se on varmaan niin uuden jäykkä ettei se ihan hepposesti lähde. Enkä uskalla oikein käyttää voimia, ties vaikka rikon. D:

Tänään sitten ostin langattoman näppäimistön, joka on ollut myöskin kauan harkinnassa. Kirjoittaminen on ollut koko tämän ajan aika mukavaa, ei tarvitse pitää läppäriä sylissä, kun kiinnittää vain HDMI-kaapelin. Mutta yksi huono puoli on tässä telkkaissa kuinka se vetää kaikki värit tummaksi. D:
Se vika pitäisi saada korjatuksi joskus sitten. Yritän ainakin ennen seuraavaa päivitystä saada värit kohdalleen ettei tarvitse sitten Eponaa tutkiessa katsella niin tummia maisemia.

Herranen aika tästä postauksesta tuli aika pitkä! Milloinkahan viimeksi kirjoitin näin intohimoisesti? Aivan liian kauan sitten. Mutta seuraavaan kertaan!

"Rage!"
Minu takki :3

Minu housut :3

Ei minun makuun :D

Näitähän alkaa tulla :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti