lauantai 29. elokuuta 2015

Kuukauden uutiset

Terve pitkästä aikaa!
Nyt olisi varmaan korkea aika jo alkaa kirjoittamaan jotain ettei ihan seinään lopu tämä blogi.
En siis vihjaile mitään, että olisin lopettamassa kirjoittamista.
Mutta pitäisi varmaan alkaa tarttua päivän rytmiin pikkuhiljaa kun koulukin jatkuu.
Näin alkuun kirjoittelen edellisien viikkojen uutisista ja näytän kuvia.
Postauksen lopussa onkin sitten muuta asiaa. ;)

29.7.2015

Hevosmarketti on kerennyt jo käydä goldis, jorvikis sillä aikaa kun en ole kirjoitellut mitään ja nyt tällä viikolla marketin omistajat rantautuivat pintaan.

Morganan hevoset ovat saaneet uuden ulkomuodon, animaatiot ja värit.
Nämä kaikki ratsukot maksavat 790sc.

Koko elokuun ajan on pystynyt kasvattamaan suosiota pintan rannalla keräämällä roskia, myymällä rantapalloja yms. Eipä ole tarvinnut huolehtia vähään aikaan senkin paikan suosion mittarin täyttämisestä kun olen jo admired. :D

Uusia vaatteita tuli pintan rantakaupalle joita en ole vieläkään käynyt katsomassa. (Hups!)

5.8.2015

Jorvikin tallilla oli avoimien ovien päivät jotka jatkuivat yhteensä 2 viikkoa. Pieniä mukavia tehuja tuli. Pääsi mm. hakemaan 3 hevosta tarhasta, hoitamaan niitä ja satuloimaan vierailijoille jotka haluaisivat ratsastaa.
Pääsi myös ratsastuslenkin ohjaajaksi.

Uusia vaatteita ilmestyi tapahtumakauppaan avoimien ovien kunniaksi.

Kerrottiin myös tässä päivän uutisessa kuinka vielä koko elokuun ajan pystyy tekee pintan rannalla dailyjä.

12.8.2015

Lemmikit ovat kadonneet kodeistaan jorvikissa. Ensimmäisenä pääsi etsimään lemmikkiä Jennan luota moorissa.
Löydettyäni Jennan kissa ei tullut uusia keltaisia pisteitä kartalle joten varmaan kyseessä oli joko daily tehtävistä tai sitten ei vain tarvinnut etsiä niitä. En jäänyt ottamaan selvää miten asia oli.

19.8.2015

Uusia vaatteita ilmestyi ostarille.

Jäälautta rantautui goldiin viikoksi uusien kuuttien ja vaatekaupan kera. Vaatteissa ei ollut mitään erikoista ja muutamat kuutit olivat ihania ostettavaksi mutta päätin olla ostamatta kuitenkin.

Vielä viikon verran pystyi auttaa Jennaa etsimään kissaansa moorin ympäristöstä

Uusia nimi mahdollisuuksia tuli klubin perustamisen myötä.
Hyvä niin, olen jo kauan miettinyt milloin tulee uusia nimi mahdollisuuksia, kun joskus kun en ollut klubis selasin ihan muuten vaan erillaisia mahdollisuuksia, mutta mikään ei tuntunut olevan vapaa käytettäväksi.

Asetuksista pääsee nyt säätämään grafiikat mahdollisimman korkeaksi jos haluaa kirkkaamaksi ja terävämmäksi pelin. Mutta en ole mitään eroa huomannut. Miinusta tämän päivityksen kohdalta oli että pitää kirjautua ulos ja takaisin sisälle jos halusi nähdä samantien uudet grafiikat.

Vaikka uutisissa ei kerrottu niin lopputekstitkin tuli mahdollista lukea menusta. 

26.8.2015

Tämän viikon päivitys ei ollut minkäänlainen uutta kerrottavaa vain oli uusia varusteita hevosille tuli ostariin ja uusia Morganan hevosia Firgoon.

29.8.2015

Syy miksi en ole kirjoittanut koulujen alettua on yksinkertaisesti en vain ole jaksanut. Vaikka tarkoitus olikin alkaa taas kirjoittaa.
Koulun käynti alkoi työssäoppimisella ja joka päivä olen olen saanut tekemistä. En ole aina välttämättä ollut asentajan hommissa vaan myös purkamassa lastia eli avannut paketteja (Ihan kuin jouluna! Ja kaikki on kovia paketteja! :D) ja kirjannut tulleet vara-osat koneelle ja pistänyt tavarat hyllyille.
Pitkiä 8h päiviä. 
Kun olen päässyt tänne väliaikaiselleni asunnolleni, olen tehnyt ruokaa ja nukkunut päikkäreitä. Illalla olen sitten katsellut leffoja, sarjoja ja yrittänyt saada animeja ja mangat päätökseen.
Tähän mennessä en ole saanut mitään loppuun. :D
 
Netti on ihan kamalan hidas vaikka en asustele nyt keskellä ei mitään. Tälläkin hetkellä postaus ei tallennu automaattisesti mitä kirjoitan.

Ja mokkulani on muutaman kerran sammunut ylikuumentumisen takia täällä ollessani, älkää kertoko kenellekkään, mutta olen pistänyt sen jääkaappiin viilentymään. XD
Ei se kauan ole ikinä ollut sen verran että se vähän viilentyisi. Kyseessä on siis langaton mokkula ja pystyn olemaan netissä vaikka se olisi viinetymässä ruokien seassa.

Olen yrittänyt jo Tubeen lisätä vanhoja videoitani koneelta mutta se julkaisu kestää miljoona vuotta ja ilmenee että musiikkia ei hyväksytä kuultavaksi... DX
Kaipaan vanhaa Tubea, silloin kun pystyi mitä vaan musiikkia lisätä ilman että kappale hiljennetään videosta.

Oishan sitä mahdollista nopeuttaa videota pikkuisen, mutta se on sitten vegasin heiniä enkä ole vieläkään perehtynyt vegasin käyttöön. Ja jos olisinkin saisin sen kokeiluversion vain kuukaudeksi ilmaiseen käyttöön ja ruutuun ilmestyy aivan järkyttävän iso vegasin mainos!!!

Entäs SSO pelailut?
Olen saanut Bobcatsin admireksi eikä tarvitse vähään aikaan murehtia maineen kasvattamisesta.
En ole muutenkaan ollut kauan päivän aikana pelailemassa, maineen kasvattamista pääsääntöisesti.

Myönetään ostin uuden hevosenkin. :D
Rodultansa uusimpia Morgan hevosia mutta ei kuitenkaan tämän viikon vaan muutaman viikon takaisia. Hänen nimensä on Rosebelle, tamma ja 29. hevoseni.
Lisää pääsee lukemaan Hevoset osiosta, jonka olen päivittänyt viimeinkin ajan tasalle näin pitkän tauon jälkeen.

Uuden videonkin olen saannut julkaistua monen tunnin jälkeen siitä kun sain videon tehtyä.
Aloitin joskus 12 aikaan videon tekemisen ja tallennettua koneelle ja julkaiseminen alkoi n. 13 aikaan ja video oli valmiiksi nähtäväksi 19 aikaan.
Video käsittelee Rosea ja rodun uusista animaatioista. Toivottavasti Windows movie makerin yksinkertainen video kiinnostaa. :D
Video löytyy heti alapuolelta ennen kuvia.
(Toivotaan videon näkyvän)


Vähän vanhemmat uudet Morganat

Uudet Morganat


Kuka hullu pitää aurinkolaseja päässä yöllä?


Hei sinä! Pysy ryhmän mukana!
Mikä kuvassa on ylimääräistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti