keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Viikon myöhäinen postaus

Oho hups! :D
Taas kävi näin mitä viime viikolla. Mutta nyt kun tämän päivän päivitys on alkanut lähteä käyntiin, niin nyt on hyvä aika kirjoitella edellisestä päivityksestä.

Valessa Elizabeth oli kadottanut viikkatteensa valen järven rannalle ja se vain tarvitsi etsiä sieltä. Ei sen kummosempaa.
Tämän tehun pääsee suorittamaan kun on ekaa kertaa jutellut Elizan kanssa ja selvittänyt Lindan mystisen katoamisen.

Hevosmarketti yllätys yllätys on taas avannut "ovensa" ja pääsee tutkimaan hevosia jos vaikka sattumalta joku pääsisi uuteen kotiin.

Viimeinen mahdollisuus tehä juhannustehuja ja etsia Felixin aarrekätköä. Paitsi että tämä on jo myöhäistä tälle päivälle. :D

Uusia vaatteita ja varusteita taas kerran ilmestynyt ostarille.
Uusi työkalukin tuli käyttöön. Nyt voi verrata kaupassa esim. housuja joita harkitsee ostamista ja housuja jotka pitää sillä hetkellä yllään.
Miten pystyy verrata?
Noh se on yksinkertaista. Viet hiiren haluamasi tuotteen päälle ja painat Shift-nappia pohjaan. Näin myytävän tuotteeen vierelle ilmestyy oman vaatteen tiedot.
Tämä toimii tietysti myös hevosten varusteiden kohdalla.
Tämä on siinä mielessä hyvä jos on huono muisti eikä muista mitä taitoja vaatteessa on mikä on hahmon yllä. Näin ei tarvitse ottaa hahmon tietoja esiin tai ottaa vaatteen pois päältä ja vertailla.

En ole nyt aivan varma ymmärsinkö oikein vai onko tämä totta että nyt on mahdollisuus. (Kuulostaa liian hyvältä.)
Nyt olisi mahdollisuus saada hevosia muillekin talleille asumaan, eikä vain siinä yhdessä tallissa.
Tästä olen lukenut kerran facebookin Starstablen sivulla olevasta kommentista kuinka oilisi hyvä saada hevosia muillekin talleille eikä tarvitsisi lähettää saarelle.

Tämä "pilvitoiminto" päivittyi nyt ainoastaan euroopassa kun amerikassa ja aasia/australiassa tämä on jo tapahtunut aikaisemmin.

Tuli ostettua uusi hevonenkin viime viikolla, hänen nimensä on Ashhoof.
Nyt en päässyt ottamaan kuvia Ashista kun serveri on taas päivityksen ajan sulkeutunut. Ja muutenkin pahoittelen kuvien vajavaisuudesta.
Erza joutui taas saarelle, mutta jokuhan se oli pakko pistää kun talliin ei mahdu kuin 10 hevosta.
Heovsten esittelyä pitäisi jo alkaa pikkuhiljaa tehdä nyt kun uusiakin hevosia alkaa tulla.
Ja eikun muistelemaan mitä Grayn kohdalle olinkaan kirjoittamassa. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti