keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Juhannus lähestyy

Terve!
Se olisi taas aika tehdä juhannuksen tehuja.
Alkuun pääsi Steven luona. Juhlapaikan saaminen kuntoon piti kerätä kukkia ja oksia lehtien kera mastoa varten joka koristeltiin myöhemmin. Juhlapöytä saatiin koreaksi pienellä kyselyllä Barneylt.
Musiikkiakin on jo luvassa, kun valmistelut ovat huomenna valmiit.
Siinä missä paloi hermot aika lahjakkaasti oli kokon kokoamisessa ja sen itse sytyttämisessä. Ensin ei meinaa millään syttyä. Seuraavaksi tuli nakattua aika lahjakkaasti bensaa oksille, mutta miksi ihmeessä ei siinä samalla kertaa voinut sytyttää roviota vaan piti mennä erikseen kyselemään tulitikkuja Stevelt!
En minä mikään tuhopolttaja ole, ainakaan tietääkseni...

Hermoja raastavat tehtävät ovat tältä päivältä ohi ja huomenna jatkuu mukavammissa tehuis. Tarkoitus olisi taas Felixin ohjeiden mukaan etsiä piilotettuja aarteita päivittäin, kunnes juhannus teema on ohi. Aina löydettyä aarteen saa palkinnon, jonka voi saada myöhemmin uudestaan. Onneksi uusiakin palkintoja on tullut, kuten joulun aikaan pukin säkistä.
Ja nyt on joku uusikin tehu jota en muistaisi koskaan edes tehneeni. (No ehkä sen takii jos se onkin uusi Hermanni.) Liittyen juhannustaikoihin. Niistä lisää huomenna uudessa postauksessa.

Kesäkaupatki on taas avautuneet, mutta eihän sinne ole mitään uutta ilmestynyt. Paitsi ehkä kukkakoriste joka maksaa sc.

Tuttuun tapaan hevosmarketin omistajat ovat taas pistäneet hevosensa myytiin Jorvikin areenalla.

Grayn esittely on vielä tekemättä, enkä yhtään tiedä milloin tekisin sen kun ei vain ole jaksanut olla onlinessa. Vähän olen keksinyt mitä kertoisin. Ja siinä se.
Ottiko joku vähän äkäsen lähdön?


Suuri ihminen kyydissä, joka söi pääni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti