keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Taso 17 ja miettimistä

Heips! Luvassa olisi taas paljon tilanne kuvia, toivottavasti pidätte! :D
Tämän viikon päivitys on varmaankin yksi parhaista, koska pääsi tasolle 17 ja tekemään pientä aarrejahtia.
Ja kerrankin olin ensimmäisten joukossa facessa joka pitää uudesta uutisista elikkäs neljäs. :D
Jarlassa olisi pitänyt tulla uusia tehtäviä Jackille, mutta ei tullutkaan?
Rupesin miettimään olisiko mahdollista jos vaikka pitäisi ensin tehdä kaikki Jarlan dailyt. En innostunut ajatuksesta, mutta jos muuten uutta tehtävää ei tule niin pakkohan se on saada jotain tekemistä. Tehtyäni Jarlassa kaikki tehtävät niin ei vieläkään tullut mitään lopulta tein kaikki dailyt Harvestissa mutten ratoja kuin muutaman vaan. Ja yllätys yllätys ei mitään!
Myöhemmin saattaa tulla ilmoitus asiasta miten voi saada uudet tehtävät tai joko he ovat unohtaneet lisätä ne vaikka uutinen onkin.

Luovutin ja menin tekemään Firgoon Andyn luokse suunittelemaan aarrejahtia johon kaikki osallistuu ja kilpailee pääpalkinnosta. Tehtäviäkin oli huikeat kahelle päivälle jotka päätin tehdä putkeen ja menin tuhlaamaan 75SC yhteen yöhön...
Ja pääpalkintokin oli aivan "huikea"= kengät...
Mitä muutakaan voin tehdä niillä rahoilla? Okei ostaa uusia varusteita, vaatteita, palkata hevosenhoitajaa joka nukkuu tai lukee kirjaa kun olen tallissa ja tietysti uusia hevosia. :D Mutta hevosten ostelun taidan jättää kesään.... Ehkä.
Mutta hyvät puolet siinäkin oli ettei tarvinnut odottaa pääsemistä tasolle 17 enää, nyt vain odottelemaan tasoa 18 eikun mitä?! XD

Uusia vaatteita tuli Jorvikin areenan tuntumaan ja rakastuin suorastaan karvalakkiin ja paitaan, okei niihin olisin voinut säästää SC, mutta se on jo myöhäistä. :D
Hevosmarketti totta vie seuraavalla viikolla avautuu taas goldiin kalastuskylälle.

Minulla muuten päivä on mennyt ihanan leppoisasti. Ja syy? Yksin kertaisesti sain vapaapäivän töistä, että pääsisin liukasradalle hurjastelemaan. Ja nyt on kyllä pakko kehua minua ja toista oppilasta jonka kanssa lähdin kurvailemaan. Ensiksi huomasin tultuamme radalle näimme kuinka meidän autokoulun auto erottui joukosta, muilla oli pienellä präntillä koulun nimi ja jossain saattoi olla jonkin näköistä maalausta. Meillä sentään oli suunilleen koko auto maalattu nimellä ja Mad Croc (energiajuoma) auton kyljessä.
Kaikki oppilaat ajoivat radan omilla autoilla ja sen huomasi kuinka me kaksi uskalsimme mennä vähän nopeammin tietystä kapeammasta kohdasta ja oikein, ajotavoistamme erottui, meillä ainoastaan oli ajovalot päällä, automme ei sammunut kesken kaiken kertaakaan ja hallitsimme auton liukkaalla parhaiten. Olen ylpeä meistä. "peukku"
Lisäksi huomasin loppuvaiheilla meidän auton olevan numero 1. :D

Päästyäni takaisin kämpille klo 12 aikaan päätin ensiksi pelata pleikalla The last of us joka alkaa jo olla mukavan pitkällä. Yhdessä vaiheessa jumitin ja päätin mennä onlineen ja keksin vähän kirjoittamista tätä postausta varten.
Ja kun päivitys alkoi ettei päässyt Onlineen päätin jatkaa pleikalla pelaamista.

Kyseessä olisi siis paikat joihin ei vielä pääse ja mahdolliset paikat joihin ehkä voisi päästä.
Lisäsin alapuolelle melkein kaikkien paikkojen kuvat, koska en muistanut pelatessani mistä kaikista pitää kertoa.

Ne jotka ovat kuvaamatta ovat Moorin talleista eteläpuolella oleva alue joka varmaan aukeaa samaan aikaan sieltä Harvestissa kahdesta olevasta portin kautta, ja kaivoksen luolat jotka sijaitsevat Firgon etelä puolella ja North Linkillä. Näistä kaivoksista ei voi olla aivan 100% varma, mutta olisihan se kivaa päästä tutkimaan niitäkin ja löytää lisää salaisuuksia.
Moorin etäpuolen alue josta on joskus puhuttu tehtävässä Kembellin kanssa jonka hän itse oli paikan tuhonnut ja kyseinen alue on autioitunut. Se tehtävä vähän vihjaisi siitä kuinka voisi olla mahdollista päästä tutustumaan uuteen paikkaan, samalla tavalla mitä sen tutkimusmatkailjan kanssa joka kertoi Dinolasta.

Huomasin Dinossa etsiessäni arkeologisia kaivauksia huomasin kuinka suosioo puuttuu enää n. 300 ja sitten olisin taas yhdessä kohdassa Admired.
Tästähän tuli mukavan pitkä postaus, onkohan ensimmäinen kerta ikinä. :'D
Erittäin pieni tietoisku siitä kuinka olen soittanut yhtä biisiä 3 PÄIVÄN ajan, enkä ole vieläkään kyllästynyt siihen. Lisään Tubesta vielä tähän alapuolelle teilekkin tämän lukemisen ajaksi/päättymiseksi.
Ja tämä on peräti jo toinen kappale joka on soinut minulla niin pitkään myöskin päässä, ensimmäinen on Nelly - Just a dream.
Mukavia pelailuhetkiä ja kuunteluhetkiä ;))

Tonne on pakko joskus päästävä....

.... ja sinnekin vain varmasti tota tietä pitkin....

.....mutta....
MUSTA AUKKO!!

Palopostikummitus

Viimeinkin

..... Lisa?Ruuhka-aika


Lentopostia

Tietääkseni olen jo löytänyt kyseisen paikan?

"Syvä helpotus"

                                              Tutustuin tähän biisiin jo 3-4 vuotta sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti