lauantai 13. syyskuuta 2014

Diskoilua, lyödään päätä pöytään ja härnätään autoa

Ajattelin vaan kertoa mitä tein perjantaina illalla ja yöllä pääsääntöisesti.
Sain tehdyksi kaikki radat ja tallityöt päivällä ennen kun minut tultiin hakee kämpiltä. Joten sekoilulle oli aikaa illalla. Serkkuni pääsi viimein goldiin ja meidän piti sitä juhlia piknikillä, makkaralla, hakemalla Winerystä pitsat ja hampurilaiset ja syödä goldissa. Ja viimeiseksi käydä diskossa.

Mutta kerkesismme vain hakea muutaman tähden ja hän teki nopeasti goldis tehtävät, kun sen porukat alkoivat närkästyä kun toinen serkuistani ei päässyt koneelle viel ollenkaan ja kello oli jo jotain yli 8.

Päätin pitää omat pirskeet. Aluksi menin ostaa uuden satulahuovan ja käsineet vaikka piti säästää edelleen housuihin :D Olisin jo saanut seuraavana päivänä, mutta en jaksanut odottaa XD.
Kävin diskossa tansahtelemassa joku 30 min ja sit kävin uimassa Erzan kanssa ja söin Wineryn ravintolassa hampurilaisaterian ja löin päätä pöytään :D
Ajattelin mennä pitkästä aikaa firgroven champpiin, joka meinas alkaa 10 min päästä, mutta kun näin auton ajattelin ajan kuluks vähän temppuilla.
Siinä sitten muistin ai niin kunka paljon kello niin mulla ois ollut enää 1 min aikaa menää firgoon. Joten se siitä sitten XD. Menin sittn kotitalliin ja lopetin palaamisen siltä erään.Hiukset heilumaanTosi seksikkäät shortsit

XD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti