sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pähkäilyä ja kiirettä

Hoksasin tänään, että en ole yli viikkoon kirjoittanut mitään mitä olen tehnyt.
Olen vähän lukenut miten pidetään hyvää blogia ja pitäisi miettiä miten muokkaisin blogin ulkoasuu ja banneria yms. Kun minulla on aikaa alan tekee sitä banneria täämn koulun käynnin ja pelailun välissä. :D
Ja huomasin frapsin kansiossa olevan vielä videopätkiä ja kuvia muutamasta videosta, jotka minun ois pitänyt jo julkasita YouTubeen. Että sillain...

Ostin viikko sitten uuden hevosen, joka on musta arabi ja nimeltänsä Darkshadow ja hän on ori.. Tallissa kaapillani ajattelin sitä pistää parempaan järjestykseen kun mitään ei meinaa löytää! Alhaalla on ennen ja jälkeen kuvat kaapistani.

                   
                                                                                  Ja sitten jälkeen kuvat....


Keskiviikkona kun viela oli tuplat, niin itsekseni ajattelin 10.v ja 13.v serkkujani jotka eivät saa hankkia Star rideriä. Päätin sanoa serkuilleni hankkivani heille star riderin jos he maksavat minulle takaisin. Mutta tiesin valmiiksi, että toinen serkkuistani ei ollut vahvistanut sähkäriä, koska ei ole saanut vahvistusviestiä vaikka on ylläpidolle lähettänyt viestiä ja siksi en voi ihan heti Star riderii hankkia.
Sanoin hänelle että vaihtaa salasanaa että voisin lähettää ylläpidolle vielä kerran viestiä, jos kukaan ei vastaa tiettyyn aikaan serkkuni tekee uuden hahmon ja yrittää saman tien vahvistaa sähköpostin.

Toiselle serkulleni hankin 20 päivän Star riderin ja 500 Star coinsia. Hän on halunnut ponin ja andalusian  kauhean kauan ja päätin siksi lisätä vähän coinseja enemmän.

Kun olimme tekemässä ratoja serkku rupesi miettimään mun hevosten nimiä.
"Nyt kun rupee miettimään sun hevosten nimiä niin sulla on -Prince, - Princess ja - Queen.
Niin entäs sitten -King. :D"
Sanoin että tulossa on. Sitten se rupesi utelemaan mikä hevonen.
"Sportti friisu."
"Ai se täplikäs?"
"Ei vaan jolla on sukat ja piirto."
"Tietysti Piirto :D. "

Sitten vähän ajan päästä minun oli pakko ostaa joku 200 Star Coinsia, jotta saisin sen hevosen. :D
Sen nimi on Dragonking ja löytyy Hevoset kohdalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti